fallback

Гуен Стефани, видяхме го този пръстен!

24 October 2021 16:30

Певицата с непоказвани кадри от предложението за брак

Близо три месеца след като сключи брак с Блейк Шелтън на тайна церемония, Гуен Стефани не спира да се хвали с годежния си пръстен. Наскоро певицата сподели непоказвани кадри от предложението и отбеляза важна за семейството им годишнина.

„На този ден преди една година?! На 17 октомври 2020 г. се сгодихме!“, написа звездата в Instagram и сподели забавно видео.

В клипа, който има вече близо 300 хиляди харесвания, кънтри певецът танцува зад нея, а тя движи ръката пред камерата, за да се види по-ясно годежният пръстен.

Публикация, споделена от Gwen Stefani (@gwenstefani)

На снимка от миналата година пък виждаме изненаданата Гуен, закрила лицето си с ръце, минути след като чула въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“.

„Обичам те, Блейк Шелтън!“, написа още Стефани в социалната мрежа.

Публикация, споделена от Gwen Stefani (@gwenstefani)

И докато някои фенове на двойката не спират да ги поздравяват за това, че са щастливи заедно, други пишат, че вече им омръзва да гледат годежния пръстен. Трети пък отбелязват, че предпочитат по-скоро да следят визиите на изпълнителката, отколкото личния ѝ живот.

Публикация, споделена от Gwen Stefani (@gwenstefani)

Двамата изпълнители, които може да видим на екрана – в шоуто THE VOICE, вдигнаха сватба в кънтри стил, която пазеха в тайна до последно. Те се обрекоха във вечна вярност в началото на юли 2021 г., в собствения си параклис.

Преди да започне връзка с кънтри певеца, с който е жури в популярния музикален формат, Стефани имаше брак с Гавин Росдейл. Тя се разведе с него, след като го хвана в изневяра.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
сватба годежен пръстен Гуен Стефани Блейк Шелтън
0 коментара
fallback