IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп на крака при Александър Вучич в Белград

20 октомври 2021 14 40

Холивудската звезда ще получи специална награда

БГНЕС

Джони Деп е по работа в съседна Сърбия. Холивудската звезда е пристигнал в Белград, където е бил посрещнат радушно от Александър Вучич.

„Добре дошъл в Сърбия“, сподели президентът на страната в Instagram, показвайки снимки и видео от разговора с актьора.

По думите на Вучич, за първи път жените от екипа му полагат толкова много усилия за посрещането на важен гост.

Президентът благодари на Деп за визитата и уважението, показано към Сърбия. Той от своя страна пък му дал малък подарък, който се вижда на кадрите в социалната мрежа.

Бившият съпруг на Амбър Хърд е в Сърбия за промоцията на своя анимационен сериал Puffins.

Според информацията на белградските медии, актьорът е отседнал в президентския апартамент на луксозен хотел. Там той вече опитал традиционни ястия и питиета като ракия и вино.

„Благодаря, скъпи Джони, за всичко, което правиш за популяризирането на Сърбия“, пише още Александър Вучич в Instagram.

Дават му специална награда

Сръбският президент обяви пред журналистите, дошли на срещата му със звездата от „Карибски пирати“, че ще удостои Деп с орден за заслуги. Това ще стане догодина – на Деня на държавността на страната (15 февруари).

Миналата година Джони обяви на фестивала на киното в Монте Карло, че обожава Сърбия. А след срещата му с Вучич, обеща да се върне отново в съседката ни за награждаването му.

Междувременно стана ясно, че визитата на актьора не е случайна. По-рано той е получил финансиране от Министерството на културата и информацията за проекта Puffins. Освен това от дълго време си сътрудничи с две продуцентски компании в Сърбия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари