IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл: Високото ми IQ може би попречи на кариерата ми

21 октомври 2021 18 00

Актрисата споделя, че коефициентът ѝ на интелигентност е по-висок от нормалния

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл разкрива коефициента си на интелигентност и защо мисли, че той може да е бил пречка за по-големи успехи в Холивуд.

48-годишната актриса се появи в шоуто на Хауърд Стърн в сряда, 20 октомври, където беше попитана колко е високо IQ-то й. Бекинсейл разкри, че е много високо преди да признае, че всъщност майка ѝ Джуди Ло я е тествала като малка. „Мисля, че ме е тествала, защото много умните деца са трудни за укротяване и не се подчиняват на заповеди“, казва Кейт с усмивка.

Докато отговаряше на въпросите на Хауърд Стърн, Бекинсейл се обади на майка си, за да я попита точно колко е бил резултатът на теста за интелигентност. Джуди разкри, че точките са 152, като 100 се счита за нормално, а над 130 се определя като високо. „Иска ми се и аз да имах IQ от 152“, каза водещият, на което Бекинсейл отговори, „Но нямаш“.

Актрисата обяснява, че всеки един човек и лекар, с когото е разговаряла на тази тема, ѝ е казвал, че животът ѝ е щял да бъде много по-щастлив, ако резултатът на теста е бил с 30% по-нисък. „Тези точки наистина не са добре за мен. Дори не са ми помогнали в кариерата. Дори си мисля, че може би са били пречка“, откровена е звездата.

Когато беше попитана дали високата ѝ интелигентност е попречила на романтичния ѝ живот, Бекинсейл призна, че може да прости много неща на даден човек, ако той е забавен. „Затова има определено ниво на интелигентност, което мога да приема, ако човекът срещу мен е забавен“, допълни тя.

В понеделник Кейт се появи и в шоуто на Джеймс Кордън, където говори за ужасната си контузия на крака и причината за нея. Всичко се случва по време на снимките на филма Prisoner's Daughter в Лас Вегас, но нараняванията не се получават от тежка екшън сцена или бясно преследване. Всъщност причината е доста нелепа.

„Снимала съм 900 екшън филма, но се нараних докато си обличах клина в хотелската стая. Когато се обувах, почувствах нещо да се къса в мен, както се къса струна на китара, и беше ужасно. Искам да ви кажа, че болката беше по-голяма от тази при раждането на дете. Не можех да ходя, не можех да лежа, не можех да седя. Не можех да правя каквото и да било“.

След контузията си, Бекинсейл разкрива, че едва е напуснала хотелската си стая, защото не е можела да ходи или да остане в седнало положение. „В един момент дойде линейка и лекарите ме завиха в един чаршаф, вдигнаха ме като наденичка и ме сложиха на носилката“, допълва актрисата.

За нейно щастие и на нейните фенове, Кейт в момента се чувства добре и е готова да продължи с работата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
niama ni6to 4udno. zavistta e seriozna pre4ka , zlobata , 6tom vidiat 4e niakoi se spravia - tutaksi se miatat na vrata mu za da go iznudiat da igraae po tehnite pravila za da mogat da go kradat . ako ne se suglasi- togava stava lo6 i neudoben ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар