IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лий Къртис показа сина си, който живее като жена

21 октомври 2021 15 00

Гордея се, че съм нейна майка, коментира актрисата

БГНЕС

„Гордея се, че съм нейна майка. Днес повече от всякога“. Това заяви Джейми Лий Къртис, споделяйки за първи път как изглежда синът ѝ Том, който вече се държи като жена и иска да го наричат Руби. Актрисата и нейният наследник, към който тя вече се обръща с „нея“, вместо с „него“, са главни действащи лица в новия брой на списание People.

Качвайки своето интервю за изданието във Facebook и Instagram, където позира рамо до рамо с детето си, осиновено преди години, холивудската звезда пише:

„Да помагаш на другите е нещо, което всеки трябва да прави“.

Къртис представи новия Том, който не се чувства като момче и това лято претърпява своята трансформация, подкрепен от нея и цялото им семейство. Днес той вече е Руби, има гадже и дори скоро ще мине под венчило.

„Бях много изплашена от факта, че трябва да кажа на родителите си нещо за мен, което не знаят... Беше засрамващо, но не се тревожех. През целия ми живот те винаги са ме приемали“, разказва трансджендърът.

След като Том започнал да се облича и държи като жена, Джейми отделила време, за да се запознае с терминологията, за да бъде опората, от която детето ѝ има нужда.

„Аз съм нова в това. Не съм човек, който се преструва, че знае много за това... Искам да се опитам да избегна големите грешки“, коментира звездата, давайки примери с много хора, които не знаят как да се държат с някого, който признае, че има различна сексуална ориентация.

Джейми Лий

БГНЕС

Актрисата споделя, че вече внимава какво казва на Руби, която е чувствителна натура. И смята, че с появата им в списанието и други като него ще бъдат окрилени, без да се притесняват какво ще кажат другите.

По думите на Руби, тя започнала да мисли повече за половата си идентичност и осъзнала, че не е като останалите момчета:

„Един мой приятел, който е транс, ме попита за пола. Казах му: Е, аз съм мъж. След това се замислих“.

В началото Том има проблеми с хормонозаместителната терапия и изчаква момента, в който да се разкрие официално пред най-близките. Седем години по-късно той е трансджендър и си сменя името.

Джейми Лий

Getty

Актрисата призна за Руби през август

62-годишната звезда от „Хелоуин убива“ призна за това, че осиновеният ѝ син е трансджендър това лято, давайки интервю за списание AARP. Тогава тя уточни, че има позволението на детето си.

„С гордост и удивление наблюдавах как синът ни се превръща в дъщеря ни“, каза тя, разкривайки, че животът е една постоянна метаморфоза.

„Това е опитът на нашето семейство. Тук съм, за да подкрепя Руби. Това е моята работа, точно както е да се грижа, обичам и подкрепям по-голямата ѝ сестра Ани в нейните преживявания. Аз съм благодарен ученик. Научавам толкова много от Руби“, изтъква днес актрисата пред People, давайки пример на милиони родители по света, които все още не могат да приемат, че децата им са различни.

Джейми Лий Къртис и съпругът ѝ Кристофър Гест имат две деца – Ани на 34 години и Руби (Том) на 25. И двете осиновяват след дългогодишни опити да се сдобият с рожба. Двамата все още нямат внуци, но се надяват някой ден да се похвалят и с това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )