IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито! Кристен Стюарт е сгодена за приятелката си

4 ноември 2021 10 50

Двете са заедно от две години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт официално навлезе в най-хубавото време от годината.

Актрисата разкри, че е сгодена за приятелката си Дилън Майер след двугодишна връзка. На втори ноември, по време на гостуването си в предаването на Хауърд Стърн, Стюарт, която скоро ще видим на големия екран като принцеса Даяна, заяви, че е готова за своята кралска сватба. Звездата допълни, че предложението за брак е станало и от двете страни с размяна на пръстени.

„Ще се женим. Наистина ще го направим. Аз я попитах. Исках и някой да ми предложи, така че някак си ѝ показах какво искам. И както винаги, тя се справи със задачата. Беше много сладко. Справи се чудесно. И ще се женим. Наистина“, каза Кристен пред водещия.

През май месец двойката беше забелязана да се разхожда ръка за ръка из Лос Анджелис, като по същото време Мейер разкри, че иска да напусне дома си, в който е живяла през последните 10 години. „Това място е като истински замък за мен. Тук наистина пораснах. Напълнихме това място с невероятно количество любов“, написа тя в социалните мрежи.

Месец по-рано сценаристката изпрати мило съобщение към бъдещата си съпруга. „Животът със сигурност е по-хубав с това малко сладко семейство. Честит рожден ден, дете. Ти ми скри шапката“, написа тя под снимка на Стюарт и кучето им.

Изглежда, че двете дами отдавна са готови за сватба. Новината за годежа им идва след около година, след като Стюарт каза на Хауърд Стърн, че няма търпение да предложи брак на приятелката си. Тя разкри, че има план за събитието, но не разкри повече детайли. „Имам няколко идеи, които са страхотни. Мисля, че хубавите неща се случват бързо“, допълни Кристен. Актрисата още тогава заяви, че Дилън е нейният човек и описа приятелката си като „чудесно същество“.

Според Стюарт, тя за първи път среща бъдещата си съпруга преди около осем години на снимачна площадка, но започват да разговарят чак шест години по-късно. Тогава Майер се появява на парти по случай рождения ден на общ приятел и Кристен веднага е привлечена към нея. „Тогава си казах „Къде си била през целия ми живот и защо все още не те познавам?“, казва звездата. Две седмици по-късно Кристен признава на Майер, че я обича.

Двойката е забелязана за първи път на обществено място през август 2019 година, няколко дни след раздялата между Стюарт и моделката Стела Максуел. „Кристен прекарва време с Дилън и е много щастлива. Тя се виждаше със Стела някакво време докато нещата бяха наред, но сега продължи напред с Дилън“, каза тогава източник пред E!News. Той допълва, че двете дами са постоянно заедно и се наслаждават на компанията си.

Въпреки че годежът е вече факт, феновете ще трябва да почакат за официалната сватба. Кристен заяви пред Хауърд Стърн, че церемонията няма да се състои поне още година. „Не искам коронавирусът да съществува тогава“, категорична е актрисата.

Когато големият ден все пак дойде, храната ще е най-големият приоритет. „Не ме интересуват цветя и такива глупости. Но храната трябва да бъде на ниво“, споделя Кристен. Тя допълва, че най-вероятно ще отиде до олтара с най-хубавия си чифт дънки и стара тениска, на която е нарисуван смокинг и е възможно да бъде и боса. „Искам да се оженя в Топанга. Искам спокойствие. Да се чувствам уютно. Искам да я видя как се смее истерично, когато се появя с тениска, нарисувана със смокинг“.

Ако този план не сработи, Кристен заяви, че иска да се ожени в Лос Анджелис, за да може всеки един неин близък да дойде. Тя допълни, че не иска някой да съпровожда някого по алеята към олтара, а просто да си каже обетите с годеницата си и след това партито да започне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Педю ( преди 2 години )
Сватба между две "дами".Отврат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар