IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър – Андреа на 12

18 ноември 2021 08 40

Певицата съжалява, че си боядисала косата

БГНЕС/IPixabay

БГНЕС

Андреа неведнъж е критикувана заради фотошопа, с който променя своите снимки. Така на много места тя е с различно лице и тяло. Но наскоро, най-вероятно в момента на носталгия по ученическите години, певицата сподели ретро кадър, на който я виждаме по-естествена.

С тъмна коса с леки къдрици, без грим, но пък с оформени вежди. Това е младата Теодора Андреева, която виждаме в публикацията на фолк певицата.

„Аз на 12. Толкова много исках тъмна коса и се боядисах“, пише към снимката Андреа.

Фотото, направено на морето, по време на едно от летата на Андреа, ни разкрива истинските черти на нейното лице – тези, които тя променя понякога.

„Много ми харесваш така! Наистина приличаш на филмова звезда“, пише последователка на изпълнителката. Други пък я критикуват за нейния английски, който ползва за текста към ретро кадъра.

На фона на невинното лице на звездата, в друга нейна публикация я виждаме вече русокоса, при това без задръжки – разсъблякла се в гората, легнала върху карирано родопско одеяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари