IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпросът на 90-те: Имало ли е любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок?

25 ноември 2021 12 30

Актрисата разкрива истината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През 1994 година излиза филмът „Скорост“, в който главните роли са изиграни от Киану Рийвс и Сандра Бълок. Двамата се опитват да спасят автобус, пълен с хора, в който е поставена бомба, проектирана да се задейства, ако скоростта падне под 50 км/ч. Докато Джак (Рийвс) и Ани (Бълок) се опитват да спасят пътниците и самите себе си, те започват да развиват симпатии един към друг.

Филмът се превръща в огромен хит не само заради напрегнатите сцени, но и заради прекрасната химия между Киану и Сандра. Двамата толкова добре си играят ролите, че голяма част от зрителите са убедени, че между тях има нещо повече от колегиалност и приятелство. Тези слухове продължават дълги години, като се засилват още повече, след като през 2018 година Бълок признава, че си е падала по колегата си по време на снимките на „Скорост“. Година по-късно Рийвс споделя, че чувствата са били взаимни.

След тези разкрития феновете започнаха отново да се надяват на връзка между двамата актьори. Сега Сандра Бълок отговаря на най-горещия въпрос от 90-те години. Тя дава интервю пред списание Esquire, където говори за Киану и за химията помежду им докато снимат „Скорост“.

Киану Рийвс

Снимка: Getty Images

Категоричният отговор на Бълок на въпроса „Имала ли е романтична връзка с Киану Рийвс?“, е „Не“. Все пак тя допълва, че ако нещата са били потръгнали, може би двамата щяха да се задържат заедно завинаги и да бъдат една от стабилните двойки в Холивуд. „Но не ни се наложи. Просто пораснахме на паралелни пътища, бяхме един до друг, вечеряхме заедно и се опитвахме да работим заедно. И с напредването на времето, аз му се възхищавам все повече“, казва актрисата. Тя се шегува, че дори да е имала връзка с Киану и той да я е зарязал, никога не би му се разсърдила, защото е най-милият човек на земята.

Всъщност Сандра казва, че едно от най-добрите качества на Рийвс е, че той може да слуша. Спомня си, че година след снимките на „Скорост“, му казва, че никога не е яла трюфели и не е пила шампанско. Няколко дни по-късно Киану се появява на вратата ѝ с цветя, трюфели и шампанско.Просто си мислех, че ще искаш да пробваш тези неща, за да усетиш вкуса им“, казва ѝ той.

Киану Рийвс

Снимка: Getty Images

Актрисата признава, че по време на снимките на „Скорост“, тя е била човекът, който постоянно е говорил, защото по този начин е туширала неспокойството, което е изпитвала. До нея Киану просто е мълчал и е гледал с интересен поглед. Сандра е имала чувството, че е обидила по някакъв начин колегата си, но всичко това се изпарявало, когато Рийвс се появявал на снимачната площадка с бележка или малък подарък. „Помислих върху това, което ми каза“, казвал той. Така Бълок разбрала, че колегата ѝ просто обича да слуша с разбиране.

Всичките тези жестове накараха феновете отново да се надяват за любов между двамата актьори. Това обаче едва ли ще стане, тъй като в момента Киану е във връзка с художничката Александра Грант, а Бълок излиза с фотографа Брайън Рандал. Все пак актрисата не изключва възможност да я видим отново на екран с Рийвс и двамата да играят влюбена двойка.

Киану Рийвс

Снимка: Getty Images

„Преди да умра, искам да направя една комедия с Киану. Просто да се смея с него. Той е забавен. Може дори да сме на 75 години, така ще е още по-добре. Ще играем двама забавни старци“, казва тя пред Esquire. Дали този проект някога ще се осъществи, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари