IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с цялото семейство на светско събитие

24 ноември 2021 17 50

Херцогинята на Кеймбридж отдавна не се е събирала с роднините си

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица Кейт Мидълтън и принц Уилям присъстваха на благотворителния музикален фестивал Royal Variety Performance. Към съпрузите се присъединиха и роднините на херцогинята на Кеймбридж, които рядко се появяват на светски събития.

И така, миналия четвъртък Мидълтън беше публикувана с родителите си, Карол и Майкъл Мидълтън, и други членове на семейството – брат си Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тавена. Близките на Кейт дойдоха на представлението на Кралското вариететно шоу в Албърт Хол почти в пълен състав. Единствено по-малката сестра на херцогинята – Пипа не се появи. Смята се, че тя е останала вкъщи с осеммесечната си дъщеря Грейс.

Според запознати, въпреки редките съвместни излизания на Мидълтън, близките поддържат топли отношения. Херцогинята на Кеймбридж например присъства на сватбата на брат си във Франция и често го посещава по време на болестта му. Междувременно майката на Кейт, Карол Мидълтън, помага на дъщеря си в отглеждането на децата ѝ – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„Карол действа като стабилизираща и поддържаща сила на заден план, като се грижи за децата, когато е необходимо. Тя просто е наоколо. Карол може да се нарече силата, която стои зад трона, а влиянието ѝ е огромно“, цитира думите на кралския писател Фил Дампиър The Sun.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари