IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Кейт Мидълтън и Меган Маркъл могат да спасят монархията

22 ноември 2021 10 40

Младите във Великобритания не са фенове на кралския двор

Снимка: БГНЕС

Според международната изследователска компания YouGov британската монархия бързо губи позицията си в рейтинга на доверието на съвременната младеж. Според експерти обаче не всичко е загубено.

Монархията има шанс да се хареса на младите общественици благодарение на две херцогини – Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Моли Мълшайн, която е сред водещите на подкаста Royally Us на US Weekly, вярва, че двете дами имат значително влияние върху общественото мнение.

Моли заяви, че съвременната младеж се отнася към монархията като към източник на забавление. „Аз също се интересувам от кралското семейство единствено в името на модата (както и клюки, и нека никой не се преструва, че не харесва клюките). Кейт Мидълтън се превърна в мой идол, откакто за първи път я видях на снимка“, каза Моли Мълшайн в интервю за Express.

Мълшайн призна, че винаги се е интересувала как бъдещата принцеса умело съчетава скучната кралска визия със стила на обикновено момиче в началото на 20-те.

Според ново проучване на YouGov 69% от британците на възраст между 18 и 24 години не биха искали монархията да продължи. За да се реши този проблем, според експерта, дворецът може да играе с историята на „простолюбивите“ – Даяна, Меган и Кейт – които са се превърнали в принцеси, което е актуално по всяко време. Те биха могли да привлекат и други високопоставени жени от кралското семейство.

„Не мисля, че много младите кралски особи ще привлекат вниманието на хората. По-скоро обществеността се интересува повече от лейди Амелия Уиндзор и племенниците на принцеса Даяна. Би било разумно Уилям и Кейт да ги доведат още малко и да видят как ще запленят всички. Хората се влюбиха в Даяна, Кейт и Меган именно заради същия този чар “, казва Моли Мълшайн.

Според Мълшайн бъдещето на монархията е в ръцете на херцозите на Кеймбридж и тези на Съсекс. Момичето е сигурно, че ако принц Уилям и Кейт Мидълтън имат проблеми с младите хора, то това ще е само заради предполагаемата вражда между тях и принц Хари и Меган Маркъл.

„Ако тези четирима най-накрая успеят да заровят брадвата на войната, ще видите, че авторитетът на монархията сред британската младеж ще нарасне значително“, каза Моли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари