IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър е бил заплашен с нож в Ню Йорк

1 декември 2021 10 50

Актьорът разказва за страшния случай

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брадли Купър разказва за един от най-лошите моменти от своя живот, който му се е случил в метрото на Ню Йорк.

По време на епизод от подкаста Armchair Expert актьорът разкри, че веднъж е бил заплашен с нож докато пътувал да вземе дъщеря си Леа от уроци. Според Купър, инцидентът се е случил през октомври 2019 година, когато се е возил в метрото и слушал музика на звукоизолиращи слушалки.

„Преди се разхождах из целия Ню Йорк с тези слушалки, преди началото на пандемията. Возех се в метрото към 11:45, за да взема Леа от руското училище и изведнъж бях заплашен с нож. Беше доста страшно. Тогава разбрах, че много, много съм се отпуснал в този град. Гардът ми беше свален“, казва Купър в интервюто. Той допълва, че се е намирал в крайната част на влака, когато е усетил, че някой се приближава до него. Първоначално помислил, че човекът иска да си направи снимка с него, но изведнъж погледнал в ръката му и там вместо телефон, имало нож.

Брадли Купър

Снимка: БГНЕС

Според Купър, оръжието било с дължина около 7 см. и имало дървена дръжка. Докато повечето хора биха се уплашили за живота си в тази ситуация, 46-годишният актьор си спомня, че си помислил, че това е доста хубав нож. „През цялото време бях със слушалки. Не можех да чуя какво ми се казва. Просто си слушах музиката. Погледнах нагоре и се изненадах колко млад беше човекът“, разказва още Брадли.

Въпреки че актьорът е бил учен никога да не бяга от нож, инстинктът му за самосъхранение го е накарал да побегне направо към изхода на влака. „Прескочих турникета, скрих се в бялото, облицовано с плочки фоайе на входа на метрото и извадих телефона си“, спомня си той, добавяйки, че в този момент нападателят с нож вече е бягал. Купър обаче е направил снимка и след това е започнал да гони престъпника. През това време е направил още няколко снимки, които после е предал на полицията, която срещнал на улицата.

Въпреки че не е бил ранен по време на инцидента, полицаите са били притеснени, че Купър е можело да бъде намушкан, но все още да не го осъзнавал. Според органите на реда, в първите няколко минути, когато човек е ранен с нож, той може да не усеща, защото адреналинът му е висок и притъпява болката.

Ирина Шейк

Снимка: БГНЕС

Брадли не казва какво се е случило с нападателя, но признава, че веднага се е върнал в метрото и е отишъл да вземе дъщеря си. Актьорът споделя 4-годишната Леа с бившата си приятелка Ирина Шейк. Двамата създадоха слухове за възстановяване на връзката си, след като бяха забелязани да вървят ръка за ръка в Ню Йорк в средата на ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари