IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз и синът му Хари отново си говорят

3 декември 2021 17 50

Двамата имат какво още да изгладят

БГНЕС

БГНЕС

Принц Чарлз отново говори със сина си Хари. Това твърдят източници на Page Six, според които близо осем месеца след тяхната последна среща, отношенията между двамата започват да се подобряват. Все пак трябва да отбележим, че двамата имат доста неща за изглаждане.

За последно баща и син бяха заедно на погребението на принц Филип. А преди броени дни синът на Елизабет Втора се върна от Барбадос, точно в момента, в който медиите гръмнаха, че именно той е човекът от кралския двор, който питал за това какъв ще бъде цветът на кожата на внука му Арчи.

„Чарлз беше много наранен, когато Хари и Меган просто се нахвърлиха върху семейството, отказаха се от ролите си и се преместиха в чужбина“, казва близкият до двойката, говорейки за „Мегзит“. Според него, след като двойката заживя в САЩ, е имало известно време, в което Хари не е говорил въобще с Чарлз. „... Но сега каналите за комуникация са отворени“, посочва той.

Мъжът изтъква, че макар Чарлз вече да говори със сина си, двамата не се чуват толкова често и за момента отношенията им все още са твърде хладни.

Чарлз несъзнателно е предизвикал отчуждението на сина си, след като попитал съпругата си Камила за това какъв ще бъде цветът на кожата на наследниците на Хари и Меган. Това потвърждава и журналистът Кристофър Андерсън, автор на книгата „Братя и съпруги“.

принц Чарлз

БГНЕС

Високопоставен източник коментира пред The Post, че нито кралицата, нито нейният внук, искат да виждат въпросната книга, в която се говори за неуважителното отношение на принц Чарлз.

Все пак, макар да се отделиха в САЩ, където водят доста по-спокоен живот, далеч от камерите, синът на покойната принцеса Даяна и неговата съпруга са били подкрепяни през цялото време от принц Чарлз. Според някои доклади от лятото, той е помагал финансово не само на него, но и на брат му Уилям, като сумата, похарчена и за двамата през последната година, възлиза на 6,3 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари