IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Нот защити Сара Джесика Паркър от коментарите на Ким Катрал

7 декември 2021 16 30

Той заяви и какво е чувството Саманта да не играе в продължението на „Сексът и градът“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рицарят в блестящи доспехи идва на помощ на Кари Брадшоу!

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър може да са били най-добри приятелки на екрана в „Сексът и градът“, но зад камера нещата са много по-различни. През 2017 и 2018 година Катрал, която влиза в ролята на Саманта Джоунс, открито заяви, че не харесва колежката си и затова не иска да има нищо общо с продължението на сериала. Сега, четири години по-късно, Крис Нот, познат като Тузаря, споделя своето мнение за коментарите на Катрал и какво е чувството тя да не се завърне за новия сериал „И просто така“.

Преди това обаче ще ви припомним историята на скандала между Паркър и Катрал.

В интервю пред Пиърс Морган Ким нарича връзката си със Сара Джесика, Кристин Дейвис и Синтия Никсън „токсична“ и казва, че никога няма да бъде приятелка с тях. Месеци по-късно брат ѝ почина, като тъжната новина беше споделена от актрисата в социалните мрежи. Паркър коментира и изрази своите съболезнования, но това не стопи леда между нея и колежката ѝ. Точно обратното. Катрал сподели друга публикация, в която написа, че няма нужда от любовта или подкрепата на Сара Джесика Паркър.

„Ти не си ми семейство. Не си ми приятелка. Пиша това, за да ти кажа за последен път да спреш да използваш трагедията ми, за да възстановиш имиджа си на доброто момиче“, завърши Ким. Колежката ѝ не отговори на тази агресия, като до този момент твърди, че няма лоши чувства към Катрал и би се радвала да я види някой ден отново в ролята на Саманта.

В скандала се намеси и Крис Нот, който категорично отрече твърдението на Катрал, че Паркър е ужасен човек. „Трябва да ви кажа, че нямам представа какво си мисли или какви са чувствата ѝ. Знам, че съм много близък със Сара Джесика и описанието на Катрал въобще не се доближава до истината. Харесвах Ким. Мислех, че е чудесна в шоуто, но някои хора се отказват по собствени причини. Не знам какви бяха нейните. Просто исках цялото това нещо да не се е случвало, защото е тъжно и неприятно“, казва Нот в интервю.

Той допълва, че не иска никой да се държи лошо със Сара Джесика, защото тя винаги е била мишена на хейтърите и коментарите по неин адрес са ужасни. „Аз винаги ще я защитавам и не бях щастлив от това, което чух и прочетох. Само това ще кажа“.

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в продължение на шест сезона в сериала „Сексът и градът“ и след това се появи и в двата филма със същото име, няма да се завърне за продължението „И просто така“. През 2020 година тя обясни причините за отказа си да заснеме трети филм с колежките си и защо никога не би искала да се върне в ролята на Саманта.

„Късметлийка съм, че притежавам избор. Не че не съм работила здраво за него, но го имам. Това е нещо, което много ме радва и винаги ще го пазя. Няма да съм добра в правенето на нещо, което не искам да правя“, казва тя.

Сара Джесика Паркър заяви, че Катрал няма да бъде заменяна и групата няма да има своята нова Саманта. Най-вероятно героинята ще бъде изпратена в друга страна, за да може да се обясни нейното отсъствие. Продуценти и сценаристи на „И просто така“ се надяват Ким да преосмисли решението си и да се завърне за евентуален втори сезон на сериала.

Що се отнася до коментарите на Катрал по адрес на Паркър, последната отрече слуховете за диспут между двете и твърденията, че не харесва колежката си. „Не. Не съм казала, че не я харесвам. Просто Саманта не е част от тази история. Но винаги ще бъде част от нас. Независимо къде се намираме или какво правим“, написа екранната Кари в социалните мрежи.

„И просто така“ ще събере на малкия екран Паркър, Нот, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Сериалът ще проследи живота на Кари, Миранда и Шарлот, които се опитват да се справят със семейните ангажименти, докато се борят да задържат приятелството си живо.

В понеделник Никсън обяви, че е приключила със снимките си и благодари на целия екип за постигнатото. Тя не сподели дали да очакваме втори сезон, но призна, че е режисирала един от епизодите, които съвсем скоро ще видим на екран.

„И просто така“ ще направи своята премиера на 9 декември по HBO Max.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари