IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ася Капчикова родила през ноември – преди да обяви, че чака трето дете

9 декември 2021 09 00

Плеймейтката крие пола на бебето

Pixabay

Pixabay

Наскоро Ася Капчикова изненада всички, споделяйки снимки, на които е бременна. С тях тя обяви официално, че чака трето дете и се появи на корицата на списание, пред което разказа повече подробности. Дни след това стана ясно, че тя е родила тайно.

„19. 11. 2021“ пише на снимка, споделена от красавицата в нейната история в Instagram. С нея тя потвърждава, че е дала живот на бебето, преди да съобщи официално, че то е напът.

Близки до плеймейтката, която вече е горда майка на близнаци – две момченца, твърдят, че тя е избрала Първа АГ болница „Света София“ за второто си раждане, което е било доста по-леко от първото.

Отговаряйки на въпроси на фенове, Капчикова, която е родом от Родопите, разкри, че третото дете е било планувано, но не пожела да каже дали е момченце или момиченце.

Ася признава, че когато забременяла отново, била 45 кг и до дванадесетия месец стигнала 60, като в момента е 50.

В края на юни 2020 г. звездата роди близнаците Ивиан и Ианик. В началото всички си мислеха, че тя има момче и момиче, но по-късно стана ясно, че и двете деца са от мъжки пол. Досега тя все още не е показвала лицата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари