IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: Владо Карамазов като млад водещ

16 декември 2021 17 50

Актьорът вече ще снима и под вода

БГНЕС

БГНЕС

Как се е променил като водещ от 2007 г. досега показва Владо Карамазов. Известният актьор, който през 2022 г. ще видим отново на екран в „Сървайвър“, сподели няколко ретро кадъра в социалните мрежи.

„Започнах с пера и кърпи по главата. И стигнах до бели коси в 2022. Скоро ще видите“, споделя той към галерията, в която го виждаме в Доминикана, Панама, Филипините и Камбоджа.

Карамазов признава, че в момента визията му е доста различна, а годините си личат по побелялата коса. Но неговите последователи във Facebook отбелязват, че той все още пази онзи чар, който имаше като по-млад, когато се впусна в дебрите на телевизионния формат за оцеляване.

„Умните мъже след толкова години Сървайвър или оплешивяват, или побеляват. Вие имате късмет– така сте още по-чаровен!“, „Страхотен и със сребро в косите!“, „Класа, стил и красота в едно. И много талант. Винаги успешен, с каквото и да се захванете“, пишат дами под ретро кадрите на Владо.

Карамазов, който през последните няколко години се е посветил на страстта си да снима, прекара част от лятото на 2021 г. във Филипините. Снимайки новия сезон на предаването, което ще води отново, той дори се пошегува, че са му намерили местна жена, с която да мине под венчило.

„Приключението започна... Да се завърнеш към нещо отпреди десет години, е като завръщане в миналото. Хем ти е познато, хем те притеснява. Сега има една съществена разлика, ще снимам в свободното време. И още една – с бяла коса съм. Дано да сме здрави“, написа през юли той.

Наскоро Владо Карамазов, който имаше успешна година като фотограф, обяви, че смята да се върне към подводните снимки. Започвайки отново да се гмурка, той смята да улови красотата на морското дъно.

„Хубаво е когато придобиеш умения в дадена област и след време тези умения се окажат нещо ценно от което можеш да се възползваш. Гмурках се години наред. След това си прецаках кръста и дайвингът остана на заден план. Но изкарах всички непрофесионални сертификати и напреднах доста. Е време е да се завърна под водата“, сподели той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари