IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Байдън и Джонас Брадърс със забавно видео в TikTok

21 декември 2021 08 40

Събраха набързо над 2 млн. гледания

БГНЕС

БГНЕС

Когато го избраха за президент, американците едва ли предполагаха, че Джо Байдън ще се снима за TikTok и ще бъде на една вълна с младите хора. Но ето че той и екипът му успяха да впечатлят мнозина в САЩ, споделяйки най-новия клип с негово участие. В типичния за платформата шеговит стил, политикът показва, че има с какво да изненада своя народ дни преди Коледа.

Видеото, което бързо събра над 2 милиона гледания, показва, че братята Джонас са превзели Белия дом и без никакъв свян се шегуват с президента. Нищо, че промотират ваксинацията, при това по доста нестандартен начин – от кутия с подаръци.

В клипа, който бързо се превърна в любим на феновете на тримата изпълнители, единият казва: „Кой е президентът, човече? Кой е президентът?“. А друг му отговаря „Байрон!“, вместо да каже Байдън.

Братята Джонас се майтапят и с това какво биха казали на американския президент, ако го видят. Накрая се оказва, че самият Байдън ги снима с телефона си и им се смее насреща. И това не е монтаж!

17-минутното видео, което само за кратко време мина милион гледания, е поредният проект с участието на известни лица от музикалната сцена, който има за цел да насърчи ваксинирането в САЩ. В него е използван оригиналния звук от интервю на американец, който произнася погрешно името на Джо Байдън. То става вирусно в интернет и заради него младият мъж се сдобива с прозвището Байрон.

Наскоро Голямото пиле – най-известният образ от популярната тв поредица за деца „Улица Сезам“, обяви публично, че е получило своята първа доза ваксина. Това предизвика смесени реакции сред американците. „Днес бях ваксиниран срещу COVID-19! Крилото ме боли малко, но това ще даде на тялото ми допълнителна защита, която ще поддържа мен и другите здрави“, казва пернатото в своя публикация в Twitter.

„Браво, Голямо пиле! Ваксинацията е най-добрият начин да запазите всички около вас в безопасност“, отговори му веднага Джо Байдън. Малко след това той получи критики за правителствена пропаганда, насочена към най-малките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари