IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн се подготвя за първата Коледа на сина си

23 декември 2021 17 50

През 2021 г. тя стана майка и загуби дядо си

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн и съпругът ѝ Джак Бруксбанк се готвят да посрещнат първата Коледа със сина си. Внучката на Елизабет Втора е развълнувана за празника, но и изпитва малко тъга, защото за него няма да види своя дядо, който почина преди няколко месеца.

31-годишната дъщеря на Сара Фъргюсън и принц Андрю най-вероятно е организирала специална фотосесия, за да запечата няколко щастливи мигове на малкия Август край елхата. Нищо чудно и да го покаже в лице за празника, вместо коледна картичка. Същото може да направи и сестра ѝ – принцеса Беатрис, която това лято роди дъщеричка.

Без съмнение, предстоящата Коледа ще е по-скоро тъжна за принцеса Юджийн. След като баба ѝ отмени своя традиционен обяд, двете ще могат да се поздравят чрез видеовръзка или пък на голямо разстояние една от друга.

Все пак, както по-рано тази седмица заръчаха принц Чарлз и съпругата му Камила, всички ние не трябва да оставяме сами по-възрастните си роднини за празниците. Ето защо Беатрис и Юджийн ще намерят начин, за да изненадат Елизабет Втора.

принцеса Юджийн,

„Спомням си, че се научих как да готвя, как да рисувам, какво да чета. Спомням си, че се смеех на шегите ти и питах за зрелищния ти живот и служба във флота“, сподели преди няколко месеца Юджбийн, отдавайки почит към покойния си дядо. Тогава тя разказа какво чувство за хумор имал херцогът на Единбург и как никога няма да забрави най-хубавите си мигове с него.

Миналия месец принцесата кръсти сина си в Уиндзор, заедно с братовчед му Лукас – синът на Зара Тиндъл. Двете бебета са правнучетата, които принц Филип така и не успя да види заради мерките, свързани с коронавируса и влошеното му здраве.

Все пак, ако теглят чертата, двете внучки на кралицата може би ще споделят, че са имали една успешна година, в която са разчитали на подкрепата на своите половинки. Това обаче не важи за техния баща, който бе замесен в скандал и през 2022 г. ще се изправи пред съда по обвиненията в сексуално насилие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари