IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт отваря ресторант в Лас Вегас

15 януари 2022 13 30

Той ще побира до 200 души

БГНЕС

БГНЕС

Марта Стюарт започва ударно новата година. Известната готвачка, тв водеща и бизнесдама, планува да отвори свой ресторант съвсем скоро. Но не си мислете, че той ще бъде в Ню Йорк!

По данни на Delish US, звездата вече е оборудвала с необходимото помещение в Лас Вегас. Именно там ще направи свой концептуален ресторант, който да заработи още тази пролет.

The Bedford, както най-вероятно ще се казва заведението, ще предлага любимите ястия на готвачката. А според информацията до момента, тя се е заела и с нелеката задача да го декорира.

Името на ресторанта не е случайно. То е свързано с град Бедфорд, щата Ню Йорк, където живее Марта. Но за разлика от дома ѝ той ще побира 194 души.

Пред списание People Стюарт разказва, че ресторантът прилича много на нейната зимна къща във фермата ѝ в горепосоченото място. И разкри, че той се намира до известни хотел и казино в Лас Вегас.

Звездата все още не е уточнила менюто, но идеята ѝ е да предлага свежи ястия, предимно сезонни. Те ще бъдат подправени с подправки от фермерски пазари наоколо.

Освен специалитетите на Марта, посетителите на ресторанта ще могат да разчитат на празнични менюта, прясно изпечен хляб и задължителната супа за обяд.

Малко преди да обяви плановете си за 2022 г., известната кулинарка отдаде почит към Бети Уайтактрисата, която си отиде от този свят няколко дни преди да навърши 100 години. В нейна памет тя сподели видео, в което двете готвят.

„Винаги ще помним нейната доброта, хумор и талант. Нека нейното наследство живее вечно“, написа Стюарт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари