IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Кание Уест пак се скараха – този път за децата

18 януари 2022 17 50

Рапърът смята, че бившата му не му дава да ги види

Снимка: БГНЕС

Миналата година Ким Кардашян и Кание Уест решиха да се разведат. Въпреки раздялата те все още поддържат връзка и отглеждат общите си деца – 8-годишната Норт, 6-годишната Сейнт, 3-годишната Чикаго и 2-годишната Псалм.

Онзи ден рапърът сподели тревожни новини с феновете си. Кание каза, че не може да се срещне с децата, защото Ким била с новото си гадже Пийт Дейвидсън. Манекенката не запази мълчание и вече отговори на обвинението на бившия любовник.

Както се оказа, Кардашян беше водена от желанието да защити децата от пресата. „Пийт все още не е бил представен на децата. Известно е, че винаги, когато посещава Ким в Лос Анджелис, той отсяда в хотел в Бевърли Хилс. Ким е много разстроена, че Кание даде интервю, в което обсъжда подобни въпроси. Тя винаги е защитавала децата и е мълчала – и винаги го е защитавала“, каза източник пред Page Six.

Все пак Кание Уест можеше да пропусне рождения ден на най-малката си дъщеря. Рапърът записа видео съобщение, в което заявява, че дори не му е казано къде ще се проведе празникът. „Публикувам това онлайн, защото имам нужда от вашата подкрепа“, споделя музикантът. „Обадих се на Ким, писах на бавачките, свързах се с Тристан, той каза, че ще попита Клоуи, ако никой няма да ми даде адреса на партито.

„Това определено ще бъде отпечатано в нейната (дъщеря на Кание и Ким – Чикаго) памет. Имайте предвид, че не бях до нея“, добави Уест. Малко след публикуването на видеото стана известно, че рапърът все пак е стигнал до рождения ден на Чикаго. Също така стана известно, че именно Кание настоял за провеждането на две различни партита, но в последния момент очевидно променил решението си.

Ким Кардашян беше шокирана от нападките на бившия си съпруг. „Той продължи да я обвинява по телевизията на живо, въпреки че идеята му беше да сподели рождения ден на детето. Ким щеше да има парти рано сутринта и можеше да се срещне с Чикаго при свои собствени условия. Никой не се опита да му попречи да дойде“, обясни вътрешен човек.

Междувременно Кание твърди, че „някой играе своя собствена игра“ (намеквайки за семейство Кардашян). Рапърът също се оплака, че семейната драма се е отразила негативно на здравето му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари