IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: Мила Йовович в прегръдката на Юлиян Вергов

2 февруари 2022 14 40

Двамата си направили селфи с фотоапарат

БГНЕС

БГНЕС

„Имало едно време...“. Това написа Юлиян Вергов, споделяйки стара своя снимка, направена преди години, когато работел за чуждестранна продукция. На нея той е прегърнал своята колежка и холивудска звезда Мила Йовович.

Само за няколко часа кадърът на българина събра над 11 хиляди харесвания, като мнозина споделят, че не тя, а той е по-голямата звезда на него.

„Хубава жена! Мъжът е наш! Наше лошо няма!“, „Ееее, Мила се е снимала с Вергов!“, „Всяка сръбкиня може да се чувства поласкана да се снима с красив български актьор!“, коментират последователите на актьора, когото днес може да гледаме във филма „Петя на моята Петя“.

Селфито на Вергов най-вероятно е направено с фотоапарат, а според това, което се вижда зад него и Йовович, можем да съдим, че двамата са в планината, някъде из Витоша.

По-рано актьорът, който през последните години се снима предимно у нас, показа как успешно е влязъл в образа на Иван Вазов.

Според публикациите на Юлиян, той явно се е размечтал за времето преди пандемията. В друга го виждаме в компанията на певицата Михаела Маринова, точно когато тя прохожда на музикалната сцена.

„Мишле с бастун“, пошегува се Вергов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари