IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн откри любовта

1 март 2022 10 50

Показа най-добрия си приятел в социалните мрежи

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Ози Озбърн – Кели, най-сетне откри любовта. След една трудна година, в която се бореше със зависимостта към алкохола и получи безброй критики заради това, че продължава да отслабва, риалити звездата сподели, че има човек до себе си. Освен това го показа за първи път в социалните мрежи.

Младата актриса и моден дизайнер пусна емоционален пост по случай Свети Валентин, с което разкри, че се е влюбила в най-добрия си приятел. И за нейна радост – чувствата им са взаимни.

„След 23 години приятелство, не мога да повярвам къде стигнахме. Ти си най-добрият ми приятел, моята сродна душа и аз съм толкова дълбоко влюбена в теб“, обърна се тя към Сидни Уилсън, който е известен музикант и диджей, член на групата Slipknot, занимаващ се и със соло парчета.

Кели е споделила кадър, на който целува гаджето си, което среща още през 1999 г. Предполага се, че двамата се запознали на музикалния фестивал Ozzfest, основан от семейство Озбърн.

Двамата са забелязвани неведнъж заедно на различни светски събития, но дълги години са само приятели. Ала в началото на януари тази година започна да се говори, че може би има нещо повече между тях, след като папараци ги снимаха да се държат за ръце, пише Daily Mail.

„Няма достатъчно цветове, за да покажа палитрата от любов, която имам към теб в сърцето си. Честит ден на Свети Валентин, любов моя“, коментира Уилсън под черно-бялата снимка, споделена от неговата любима.

По-рано Кели излизаше с режисьора Ерик Браг. През юни миналата година, разказвайки подробности за това как е спряла да пие алкохол, тя обяви пред Red Table Talk, че именно той ѝ е помогнал да не се откаже.

Може би не всички помнят, но през 2008 г. дъщерята на Ози и Шарън Озбърн бе на път да мине под венчило. Тя се сгоди за британския модел Люк Уорал, но връзката им приключи със скандал вместо с брачни халки. Заради известен готвач, актрисата си върна годежния пръстен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари