IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2022 – присадил ли си е коса Матю Макконъхи?

4 март 2022 08 30

Холивудската звезда отрича за процедурата

БГНЕС

БГНЕС

Присадил ли си е коса Матю Макконъхи? Преди години се заговори, че холивудската звезда се е справил с обилния косопад, подлагайки се на въпросната интервенция. Дори лекар се опита да си спечели повече клиенти, коментирайки, че той му е помогнал. Но днес актьорът опровергава твърденията, казвайки истината.

В много от филмите му може да го видим с гъста и чуплива коса, но истината е, че тя невинаги е била перфектна. И самият той признава за това в мемоарната си книга „Greenlights“. А наскоро, в интервю за LADbible той разкри, че в един момент започнал да си бръсне главата, за да не се вижда самото изтъняване.

„Как порасна отново ли? Това е голяма мистерия“, каза Макконъхи, обяснявайки, че е започнал да втрива „мехлем за локално приложение“ в скалпа си. След използването на продукта по един път на ден, първите резултати не закъснели.

„Бях напълно отдаден, бях напълно отдаден на това“, казва той, изтъквайки, че не си е правил трансплантация на коса.

„Всичко, което мога да ти кажа е, че се върна. Сега имам повече коса, отколкото през 1999 г.“, добавя той.

Матю е категоричен, че лекарят, похвалил се, че гъстата му коса се дължи на неговата намеса, лъже. Освен това, малко след вълшебния серум, той се запознал с лекар от Бевърли Хилс, който държал да види по-отблизо главата му.

Накрая актьорът дори се съгласил на преглед, за да се убедят, че косата му е израснала по естествен начин, а не чрез намеса.

Макконъхи добави, че лекарят, с когото се е срещнал в Лос Анджелис, дори е помолил да прегледа косата му, за да види естествения растеж. Тогава той потвърдил:

„Няма трансплантация!“.

Накрая специалистът сподели, че иска да представи случая му на следващата конференция, в която участва. От своя страна Макконъхи изтъкнал, че се маже със специалния продукт вече 20 години и е много доволен.

Холивудската звезда подкрепя активно футболния си отбор

Носителят на наградата „Оскар“ е един от собствениците на ФК Остин. Така, освен в киното, той работи активно и на футболния терен, като се старае максимално да подкрепя своите момчета с каквото може.

Тимът стартира успешно сезона в Западната конференция, като победи с 5:0 отбора ФК Синсинати. Най-щастлив от това бе актьорът, който показа снимки на пълните трибуни и не скри радостта си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари