IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 30 години брак: Родителите на Майли Сайръс се развеждат

14 април 2022 14 40

Това е третата им раздяла

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лошите новини за Майли Сайръс продължават. След като самолетът ѝ бе ударен от мълния, а малко след това изпълнителката даде и положителен тест за коронавирус, сега стана ясно, че родителите ѝ се развеждат.

За трети път в техния 30-годишен брак, Тиш Сайръс и Били Рей Сайръс са решили да тръгнат по различни пътища. Според съдебните документи, цитирани от множество медии в Америка, майката на Майли е подала молба за развод още на 6 април в съд в Тенеси. Причината, както често се случва при звездните двойки, е „неразрешими различия“. Тиш посочва, че с Били Рей Сайръс не живеят заедно от февруари 2020 година.

54-годишната Тиш и 60-годишният Били се женят през 1993 година. В допълнение към Майли, двамата са родители още на 27-годишния Брейсън и 22-годишната Ноа. Тиш също така има и две деца от предишния си брак с Бакстър Хелсън – 34-годишната Бранди и 33-годишния Трейс.

По време на брака си двойката има множество възходи и падения, като първият им опит за развод идва през 2010 година. „Както бихте си представили, това е доста труден период за семейството ни. Опитваме се да преминем през няколко лични проблема. Оценяваме молитвите и добрите ви мисли“, казаха те в общо съобщение. Година по-късно съпрузите се отказаха от раздялата и подновиха връзката си.

През 2013 година обаче нещата отново се объркват. Тогава Били Рей Сайръс каза, че цялото семейство се опитва да оправи ситуацията и помоли медиите и феновете да не навлизат в личното му пространство. Четири години по-късно Били и Тиш отново бяха заедно, а делото за развод беше прекратено.

Този път се оказва, че разводът ще е окончателен. Съпрузите излязоха с общо съобщение до медиите, в което казват, че решават да тръгнат по различни пътища след „30 години, пет невероятни деца и живот, пълен със спомени“. Двамата твърдят, че любовта в сърцата им е повече от тъгата и са горди от това, което са постигнали до този момент.

Били Рей

Снимка: БГНЕС

„Винаги ще бъдем семейство и ще продължим напред като споделяме общи спомени като семейство и родители. Не взехме това решение бързо и лесно, но искахме да бъдем честни със света, за да останем фокусирани върху важните неща“, се казва още в съобщението. То е подписано и от двамата, завършвайки с думите любов и надежда.

Засега Майли Сайръс не е коментирала раздялата на родителите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари