IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Баркър на гроба на Робърт Кардашян, иска ръката на Кортни

7 май 2022 12 00

Странна постъпка в името на любовта

БГНЕС

БГНЕС

Бихте ли поискали ръката на своята любима на гробищата, ако нейният баща е починал? Това именно направи Травис Баркър, засвидетелствайки любовта си към своята годеница Кортни. При това пред камери.

За странната постъпка стана ясно в третия епизод на The Kardashians – шоуто, излъчвано по канал Hulu. Там Крис Дженър разкрива на дъщеря си Ким, че рокаджията е посетил гроба на покойния Робърт Кардашян, за да поиска разрешение от него да се обвърже завинаги с дъщеря му.

„И аз бях като… беше толкова сладко“, посочва тя, докато я гримират.

Известният адвокат, баща на Кортни, почина на 30 септември 2003 г., след боледуване от рак на хранопровода.

„Иска ми се баща ти да беше тук, за да го види. Трудно мога да повярвам, че тя се омъжва за първи път. Не е ли сладко?“, казва Крис Дженър със сълзи на очите.

Травис Баркър иска дете от Кортни Кардашян

46-годишният мъж предложи брак на риалити звездата през октомври. Двамата излизаха близо година преди това. По-късно сключиха фиктивен брак в Лас Вегас и показаха снимки.

Във втория епизод от новото шоу за сестрите Кардашян Кортни разказа, че с Травис искат дете и е готова да се подложи на стимулация и инвитро оплождане.

„Мисля, че тъй като съм толкова внимателна за това, което вкарвам в тялото си, сякаш това има напълно противоположна реакция и действа като контрацептив, вместо да ни помага“, призна Кардашян, посочвайки, че е качила няколко килограма заради терапията и не се чувства добре след първия преглед.

Сестрата на Ким Кардашян призна, че ѝ е писнало да я смятат за бременна и да говорят по темата в социалните мрежи.

Ако забременее чрез изкуствено оплождане, Кортни ще роди своето четвърто дете. Тя е горда майка на 12-годишния Мейсън, има дъщеря Пенелопе (9 г.) и Рейн на 7 години. Всички те са от нейната връзка със Скот Дисик, с когото излизаше от 2005 до 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари