IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джери Брукхаймър за бъдещето на Джони Деп в „Карибски пирати“

17 май 2022 14 50

Амбър Хърд пък заяви, че актьорът я е изоставил по време на Met Gala

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Делото между Амбър Хърд и Джони Деп, заведено от актьора срещу бившата му съпруга за клевета, поднови ход в понеделник, 16 май. Съдът имаше почивка от една седмица, в която адвокатите на Деп да се подготвят за разпита на Хърд, в опит да докажат, че клиентът им е прав.

Преди екипът на Джони да започне своя разпит, адвокатите на Хърд имаха още малко време с клиентката си, в което ѝ зададоха няколко въпроса, с които се опитаха да докажат, че актьорът е бил лош и агресивен съпруг. В един от разказите си Амбър заяви, че е била зарязана от Деп по време на Met Gala през 2016 година и това я е накарало да се запъти към прегръдките на Илон Мъск.

Амбър Хърд

Снимка: БГНЕС

По думите на актрисата, Деп я оставил сама на червения килим през май 2016 година, след като двамата са се скарали предния месец по време на парти за 30-ия ѝ рожден ден. „Джони пропусна проба за тоалети, защото тя беше насрочена около датата за рождения ми ден в Лос Анджелис. Но смятахме да отидем заедно като гости на Ралф Лорън“, казва Хърд.

Тя допълва, че не е знаела, че Деп ще пропусне Met Gala, тъй като екипът му не си говорил с нея. „Затова отидох сама. Седях до празен стол, който беше за Джони, но бързо беше премахнат, след като всички разбраха, че съм зарязана на червения килим“, твърди актрисата.

Тогава на хоризонта се появява Илон Мъск, с когото Хърд се среща на червения килим. „Не го разпознах, докато не се заговорихме и той ми напомни, че сме се виждали и преди“, казва Хърд. Според нея, собственикът на Tesla е бил на събитието заедно с майка си Мей. Семейство Мъск сядат на близка до Амбър маса, като през цялото време тримата си говорят. „Той изглеждаше като истински джентълмен. Накрая станахме приятели“.

Говорител на Мъск преди е казвал, че милиардерът и актрисата, които се разделиха през август 2017 година, са започнали да се срещат през май 2016 година, като срещите им не били много чести. „Връзката им стана романтична малко по-късно във времето“, категоричен е представителят на Мъск.

Година след раздялата им, Хърд дава интервю пред The Hollywood Reporter, където говори за връзката си с Илон. „Илон и аз имахме прекрасни отношения и сега имаме красиво приятелство, което е основано на ценности, интелектуално любопитство, идеи и разговори, споделяна любов към науката. Допаднахме си заради нещата, за които можехме да говорим. Имам огромно уважение към него“, казва Хърд.

Илон Мъск трябваше да се появи в съда, за да свидетелства в полза на Амбър, но в последния момент стана ясно, че се е отказал.

Бъдещето на Джони Деп в „Карибски пирати“ – всичко е възможно

През 2018 година, когато Амбър Хърд написа есето си, в което твърди, че е жертва на домашно насилие, светът се стовари върху Джони Деп. Въпреки категоричната му позиция, че никога не е удрял съпругата си, кариерата му в Холивуд се сгромоляса и той беше уволнен от няколко проекта, включително „Фантастични животни“ и потенциални продължения на „Карибски пирати“.

Сега обаче, когато делото между Хърд и Деп стана особено популярно и голяма част от зрителите са на страната на актьора, картинката може да се промени. Това стана ясно и от изявлението на Джери Брукхаймър, който е един от продуцентите на „Карибски пирати“.

Джони Деп

Снимка: БГНЕС

Говорейки пред The Sunday Times, за да промотира новия си филм „Топ Гън: Маверик“, Брукхаймър беше попитан за статуса на новия филм от поредицата за пиратите. Петата част, озаглавена „Мъртвите не говорят“, направи премиерата си през 2017 година. След това се заговори, че поредицата ще продължи, но в главната роля ще бъде Марго Роби.

78-годишният Брукхаймър потвърди, че филм, в който главният пират ще е жена, все още се развива, както и се обмисля друга версия без участието на Роби. „Да. Говорим с Марго Роби. Развиваме два сценария – един с нея и един без нея“, казва продуцентът.

Попитан дали Джони Деп ще се завърне като капитан Джак Спароу, Брукхаймър отговори „Не и на този етап. Бъдещето все още се решава“.

Макар думите да изглеждат обезкуражаващи за феновете, някои от потребителите в социалните мрежи намериха сламка, за която да се хванат. Според тях, Брукхаймър вече е започнал да обмисля идеята Джони да се завърне начело на „Карибски пирати“, но ще изчака официалното приключване на делото, за да вземе своето решение.

Джони Деп

Снимка: БГНЕС

В момента Джони Деп се намира в съдебна битка с бившата си съпруга Амбър Хърд, съдейки я за 50 милиона долара заради клевета. Според актьора, сагата му е коствала цялата кариера и бъдещи възможности, включително и 22,5 милиона долара за шести филм от поредицата „Карибски пирати“. Той получава номинация за „Оскар“ за играта си като капитан Джак Спароу в първия филм от 2003 година. След това идват още четири през 2006, 2007, 2011 и 2017 година.

По време на своите показания пред съда, Деп казва, че обвиненията към него са му коствали „нищо повече от всичко“. Той допълни, че е бил готов да прави следващи филми за пиратите, за да осигури подходящо сбогуване с Джак Спароу. Все пак той вече не иска да работи с Disney и е категоричен, че мнението му няма да се промени, дори да му бъдат предложени 300 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари