IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов и стил: Нина Добрев и Шон Уайт с дебют на червения килим

20 май 2022 12 30

Двамата присъстваха на премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Лондон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев и Шон Уайт най-накрая пренесоха любовта си и на червения килим.

Двойката, която потвърди за отношенията си през май 2020 година, вече са в официалните архиви на филмовите премиери. Шон и Нина се появиха на прожекцията на "Топ Гън: Маверик" в Лондон на 19 май. Макар влюбените често да публикуват общи снимки в социалните мрежи и публично да говорят за връзката си пред медиите, това е първата им изява на червен килим. 

Нина Добрев,

Снимка: Getty Images

За специалното събитие Нина избра дълга рокля в цвят слонова кост, отличаваща се с висока цепка и лека изрязана част под гърдите. Токчетата й бяха в същия цвят и с отворени пръсти, а аксесоарите й бяха сведени до минимум, включвайки само големи кръгли обеци. Косата на актрисата беше стегнато прибрана назад в нисък кок, а гримът й се състоеше от черна спирала и ярко червено червило. 

Шон Уайт изглеждаше също толкова елегантно, колкото любимата си, избирайки бяла риза, бяло сако, черна папиьонка и черен панталон. Олимпийският шампион и приятелката му изглеждаха повече от влюбени на червения килим, разменяйки си мили погледи и огромни усмивки. 

Интересното е, че в "Топ Гън: Маверик" играе един от бившите приятели на Нина. Глен Пауъл се появява като героя Хангман, партнирайки си с Том Груз, Джон Хам, Дженифър Конъли и много други. Добрев и Пауъл излизаха за кратко през 2017 година, прекратявайки отношенията си същата година. Според източник, причината за раздялата е била натоварените графици и на двамата. 

След това Нина и Глен очевидно са продължили напред с живота си. 

Преди да се появят в Лондон, Добрев и Уайт бяха забелязани заедно в Солун, където актрисата снимаше трилъра The Bricklayer. След това двамата заминаха на кратка почивка в Санторини. Преди Шон да замине за Гърция, за да прекара повече време с любимата си, той се състезаваше в последните си зимни олимпийски игри, проведени в Пекин през февруари. По това време сноубордистът заяви, че Нина е неговата най-голяма опора. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Що се отнася до Глен Пауъл, той също е във връзка. Приятелката му се казва Джиджи Париж и наскоро използва социалните мрежи, за да изрази гордостта си от играта му в "Топ Гън: Маверик". Тя сподели няколко снимки от червения килим, на който е била заедно с любимия си и останалия актьорски състав. 

"Не мога да ви опиша колко специален е този филм. Моля ви, БЯГАЙТЕ да гледате "Топ Гън: Маверик" на 27 май. Гордея се с теб, Хангман", написа Джиджи под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Paris (@msgigiparis)

"Топ Гън: Маверик" ще пристигне в българските кина на 27 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

*-* ( преди 1 година )
Тесалоники??? Стига бе! Авторката не е ли чувала българското име на това толкова екзотично място?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар