IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Боб Сагет си спомни за покойния си баща

20 юни 2022 14 40

Шест месеца след смъртта на актьора, Лара го почете в социалните мрежи

Боб Сагет с дъщеря си Лара (вляво) и съпругата си Кели (вдясно). Снимка: Getty Images

Боб Сагет с дъщеря си Лара (вляво) и съпругата си Кели (вдясно). Снимка: Getty Images

Боб Сагет винаги ще остане в сърцето на дъщеря си Лара!

32-годишната дама използва социалните мрежи, за да почете покойния актьор на Деня на бащата. Това е първият празник за Лара, който тя отбелязва след смъртта на Сагет преди шест месеца. В профила ѝ се появи снимка от детството ѝ, на която позира заедно с Боб, придружена от прочувствено послание, трогнало всичките ѝ последователи.

„Баща ми не ми беше само баща, той ми беше най-добрият приятел. Той слушаше сърцето си. Не го криеше, не се страхуваше от любовта. Баща ми просто искаше да се смее със света и да го обича“, започва посланието си Лара. Тя допълни, че е трудно да се обича толкова истински и отдадено, като е по-лесно да бъдеш ядосан, страхлив и негативен.

„Баща ми ме научи, че независимо от нещата, които животът ти предлага, не трябва да спираш да обичаш. Той винаги избираше любовта“, продължава Лара. По думите ѝ, вече е отдадена да продължи завета на баща си и да търси единствено любовта в света около себе си. „Моя отговорност е да обичам себе си и да споделям любовта с останалите хора“, завърши тя, пожелавайки на Сагет честит Ден на бащата.

Лара е средната от трите дъщери на Боб Сагет и бившата му съпруга Шери Крамър. Двамата бяха женени в продължение на 15 години, докато не се развеждат през 1997 година. През 2018-а актьорът се жени за водещата Кели Ризо.

На 9 януари, по време на комедийно турне, Сагет беше намерен мъртъв в хотелската си стая във Флорида. Според официално съобщение, изпратено до медиите, той е починал от травма на главата. Властите са заключили, че Сагет е загинал вследствие на „случайно удряне на главата в нещо, помислил е, че му няма нищо и е заспал“. Те допълват, че нито алкохол, нито наркотици са били намерени в стаята или в тялото на актьора.

Само няколко седмици след смъртта на баща ѝ, Лара сподели трогателно съобщение в негова чест.

„До всички, които се страхуват да обичат, безусловната любов е най-големият подарък. Баща ми обичаше с всяка тъкан на тялото си. Той имаше толкова много причини да се страхува от любовта. Толкова много близки продължаваха да го разочароват. Но вместо това, той обичаше още по-силно“, написа Лара. Тя допълни, че това е най-големият и важен урок, на който Сагет е успял да я научи.

Миналата неделя любимият комик получи посмъртно наградата Impact Award на четвъртите годишни награди Critics Choice Real TV Awards в Лос Анджелис. Неговият дългогодишен приятел и колега от Full House Джон Стамос беше на церемонията, за да връчи честта. Трофеят се присъжда за постижения в кариерата, оставили наследство в риалити телевизията.

Кели Ризо прие наградата от името на Сагет. На червения килим тя сподели пред списание People, че актьорът е щял да бъде ужасно горд със статуетката. „Той беше един от пионерите в риалити телевизията. Много е специално да бъда тук заради него, но в същото време е странно и сюрреалистично, защото него го няма“, казва водещата.

Това беше първият червен килим, на който тя стъпва без съпруга си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари