IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: Радвам се, че Флин има четирима родители, които се разбират

23 юни 2022 10 40

Моделката заяви, че обожава Кейти Пери

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Миранда Кер говори откровено за споделеното родителство и грижата за себе си в ново интервю.

Моделката застава на корицата на списание LVR, където говори за връзката си с Кейти Пери, която е сгодена за Орландо Блум. Актьорът пък беше женен за Кер в продължение на три години, като двамата имат и 11-годишен син Флин. Противно на очакванията, двете дами в живота на Блум се разбират чудесно и дори на няколко пъти публично показват подкрепата си една към друга.

„Обожавам Кейти и съм благодарна, че Орландо е намерил човек, с когото да бъде щастлив“, казва Миранда пред списанието. Пери и Блум имат едногодишна дъщеричка Дейзи.

Кер също така говори и за споделеното родителство, като тя и сегашният ѝ съпруг Еван Шпигел си поделят грижите за Флин с Кейти Пери и Орландо Блум. „Сега Флин има четирима щастливи родители, които се разбират“, казва моделката. Тя допълва, че по време на раздялата си с Блум, двамата са се разбрали, че всяко едно решение в живота им ще зависи от благополучието на сина им и ще бъде съобразено с неговите нужди. „Ще бъдем семейство независимо от обстоятелствата“, категорична е Миранда.

В допълнение към семейството, красотата и грижата за себе си е другото нещо, което свързва Кер и Пери, особено що се отнася до козметиката Kora Organics, собственост на моделката. Тя разкрива, че Кейти обича овлажнителя, защото правил кожата ѝ да изглежда по-жива и бляскава.

„Дадох ѝ една от първите мостри и тя ми се обади ден по-късно, за да ме попита откъде може да си вземе още. Беше толкова развълнувана. Казах ѝ, че продуктите още не са излезли на пазара, но ѝ обещах да ѝ изпратя още мостри“, разказва Кер пред People миналата година.

Моделката винаги е била откровена относно семейната връзка между нея, Кейти, Орландо и Еван. Миналата година тя сподели, че веднага е почувствала връзка с Пери, имайки усещането, че я познава от години. „Еван и Орландо също се разбират много добре, така че е благословия. Всичко е в хармония и е чудесно“, допълва Миранда.

Шпигел също е говорил относно връзката на Кер и Блум. „Това, което видях от Орландо и Миранда, е много различно от това, което аз съм преживявал. Аз по никакъв начин не съм заместник на бащата на Флин. Но съм от отбора на Флин“, казва той пред WSJ. Съоснователят на Snapchat и Кер имат двама сина – 4-годишния Харт и 2-годишния Майлс.

В интервюто си за LVR Миранда заяви, че най-важният приоритет за нея и Шпигел е да водят здравословен начин на живот, въпреки натоварените си графици. „Аз му оказвам добро влияние. Дори е започнал да тренира“, похвали се тя.

Двамата правят йога и медитират всеки ден. Обичат да бъдат у дома със семейството, да играят игри, да слушат музика, да готвят и използват домашната си сауна. „Обичаме компанията на другия. Не обичаме да излизаме сред хора“, казва още Миранда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари