IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С Даяна, но без Хари: Пожеланията към Уилям за юбилея му

22 юни 2022 18 00

Кралица Елизабет и принц Чарлз отбелязаха рождения ден на принца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 21 юни принц Уилям отбеляза пореден юбилей, получавайки специални поздравления от най-близките си хора.

В чест на 40-ия му рожден ден, кралското семейство сподели в социалните мрежи пожелания и снимки от миналото, показвайки бъдещия крал през годините. Официалните профили на монархията в Туитър и Instagram, които предоставят информация за кралица Елизабет и другите членове на короната, споделиха серия от кадри, на които принц Уилям се усмихва широко, участвайки в празненствата по случай 70 години от владението на кралицата.

В Instagram кралското семейство сподели и черно-бяла снимка на малкия Уилям, както и серия от кадри на принца заедно с баба му, заснети през годините. „Честит 40-и рожден ден на херцога на Кеймбридж!“, гласеше описанието, като към него беше добавена емотиконка на парти човече.

Профилът също така сподели снимки и в Туитър, включително от изписването му от болницата, където принцеса Даяна го държи в ръцете си. Другите кадри са от сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 година и от дипломирането му от университета „Свети Андрю“ през 2005 година.

Профилът Clarence House, който е официален за семейството на принц Чарлз и Камила, също почете рождения ден на Уилям през годините. В описанието те дори насърчиха феновете да разгледат как принцът се е променил през десетилетията. Всички снимки включваха принц Уилям и принц Чарлз, като на нито една от тях не се виждат Даяна или принц Хари.

Галерията започва с това как принц Чарлз държи бебето Уилям в ръцете си пред болницата и завършва с вече порасналите принцове, прегърнати и усмихнати към камерата. „Желаем на херцога на Кеймбридж много щастлив рожден ден!“, пише в описанието.

През уикенда принц Уилям публикува нова снимка с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – в чест на Деня на бащата. Кадърът е заснет по време на семейната ваканция в Йордания през изминалата есен. „Честит Ден на бащата на всички бащи и дядовци по целия свят!“, написаха Уилям и Кейт към своите последователи.

Снимката може да ви изглежда доста позната и не се бъркате. Всъщност тя е направена по същото време с официалната картичка за Коледа 2021 година. Това си личи от еднаквите тоалети, които носят херцогът и децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари