fallback

Нови прически: Благой Георгиев смени визията

19 July 2022 14:50

Футболистът се раздели с големия перчем

IStockphoto

„Благой Георгиев, това ти ли си?“ Този въпрос задават феновете на футболиста след изненадваща негова публикация с нова визия. В нея той е с доста по-къса коса и изглежда така, сякаш току-що е използвал най-новото си приложение за филтри на лицето.

Бившият на Златка Райкова позира заедно със своя стилист, който най-вероятно го е накарал да се раздели със своя голям перчем. Именно него дълго време той зализваше с помощта на лак за коса и гребенче. Но ето че вече е достоен претендент за нашата рубрика „Бедствие на седмицата“.

Не вярват на Джизъса за новата прическа

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

„Я виж колко ти ходи късо, кво ги пускаш ония кичари“, „С тази прическа си бонбон“, „Много си се подмладил нещо“, „Дълга по ти ходи“, пишат последователи на Георгиев в Instagram.

Коментирайки странното изражение на лицето му и това, че е с много къса коса, някои намекват, че той просто може да се майтапи с тях.

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Не е ясно дали Благой е използвал приложение, за да си направи странната прическа и да скрие няколко годинки от изражението си.

По-късно Георгиев сподели една снимка от басейна, където отново го виждаме с дълга коса. Но някои предположиха, че тя може да е направена преди той да посети салона за красота и „изпише и вежди“, както се шегуват някои в социалните мрежи.

Преди няколко месеца звездата бе с още по-дълга коса, но постепенно намали нейната дължина.

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Миналата седмица Джизъса се похвали, че е на море – с две от своите деца и новата си изгора. Разбира се, за да не остане по-назад, Русата Златка го дразнеше със серия от кадри от Златни пясъци, където бе заедно с арменеца Карен.

Откакто сключи брак, Георгиев търпи подигравки за това, че е ценител на женската красота и без проблем може да направи още едно дете, нищо че се бе зарекъл Благо-джуниър да му е последното.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Златка Райкова Благой Георгиев нови прически
0 коментара
fallback