IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани: Давид е готов да води праведен живот

11 август 2022 10 40

Плеймейтката с първи кадри от кръщенето на сина си

IStockphoto

IStockphoto

„Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. С близки приятели и роднини приветствахме въвеждането на Давид в християнството, символично пречистен и готов да води праведен живот“. Това написа Джулиана Гани в социалните мрежи и сподели, че синът й вече е християнче. 

Преди броени дни плеймейтката направи кръщенето на малкия Давид. Плановете на блондинката за малко да се променят заради инцидент, който претърпя тя на връщане от Румъния. 

„Честито ни християнче“, написа Гани, качвайки снимка от църква в София, където е бил извършен ритуалът. 

Макар на кадрите, качени от Джулиана, да не се вижда таткото на детето, близки до нея споделят, че той е присъствал на кръщенето. 

„Щастлива съм, че усмивката не слезе от лицето ти цяла вечер. Пожелавам ти всяка твоя стъпка да бъде осеяна със светлина, с най-чистата вяра, благодат и все така да растеш в свят на добрина и обич“, коментира още Джулка за своето пораснало момченце. 

Бившият на Джулиана Гани разкри кръстника

От своя страна Илиан Найденов, с когоъо плеймейтката се разведе след скандал за изневяра, показа кой ще бъде духовен водач на техния син. 

„Малкият принц беше кръстен днес! Изключително съм щастлив и благодарен, че негов кръстник е моят близък приятел и вече част от семейството - Адв. Росен Рашков!“, написа фитнес инструкторът. 

Таткото, който през май стана на 29, също сподели снимки от кръщенето. На тях майката на момченцето не присъства. 

„Малчо е горд православен Християнин от днес, а Росен ще носи отговорността да го учи, възпитава и обгрижва, като втори духовен баща! Амин!“, сподели още Найденов.  

Двамата родители си поделят грижите за детето

След като Джулиана Гани и нейният бивш мъж получиха множество критики, че от раздялата им ще страда малкия Давид, двамата полагат усилия да покажат в социалната мрежа, че правят всичко възможно, за да е щастливо момченцето и има щастливо детство. 

Освен голямата торта, поръчана специално за кръщенето, Джулка сподели и че след ритуала са празнували с приятели в известен детски клуб. Там за радост на най-малките, е имало аниматори. 

Сред снимките виждаме и новото гадже на плеймейтката - Теодор Гецов, който се опитва да се сближи с Давид и често ходи на почивки с него и известната му майка. 

„Едно от най-красивите неща в живота, е да намериш някой , който може да те разбере , без да даваш много обяснения ...“, пише за своя любим Джулиана, най-вероятно сравнявайки го с фитнес инструктора. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари