IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум: Пия от кръвта на Том, за да остана млада

18 август 2022 10 50

Моделката заяви, че най-накрая е намерила мъжа за себе си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хората казват, че третият път е на щастие!

Хайди Клум наскоро отпразнува третата годишнина от брака си с Том Каулиц, като в скорошно интервю не спести суперлативите към музиканта. Двамата имат разлика от 17 години, но това по никакъв начин не пречи на любовта им, доказвайки на света, че възрастта наистина е само число.

Моделката и изпълнителят от Tokio Hotel се ожениха на тайна церемония през 2019 година, след което направиха истинска сватба в Италия през август. По думите на Клум, времето е минало като един миг, но има чувството, че познава Том от цяла вечност. „Познавам го много добре. Разбираме се чудесно. Просто имам чувството, че най-накрая открих мъжа за мен“, казва тя пред E!News. Надява се, че нещата няма да се променят и този път бракът няма да завърши с развод.

Досега Хайди е била омъжена за фризьора Рик Пипино, както и за изпълнителя Сийл. Тя е ѝ горда майка на четири деца – Лу, Йохан, Хенри и Лени. Първите три са от брака между Сийл и Хайди, а 18-годишната Лени е от връзката на супермодела с Флавио Бриаторе.

Преди да започне работа по предаването „Америка търси талант“, което стартира на 9 август, Клум се наслади на заслужена почивка с Том Каулиц. Двамата отлетяха за Карибите, където отпразнуваха и третата годишнина от сватбата си. Всяка една стъпка от ваканцията им беше документирана и публикувана в социалните мрежи, за радост на феновете.

„Имам чувството, че никога няма да бъдем млади, както сега, така че е време да живеем. Обичам да живея за момента и за мен това означава да се забавлявам под слънцето и просто да си нося слънцезащитния крем“, казва Клум.

Двойката също така прекара две седмици на уелнес почивка в Австрия. И макар пътуването да е било с лечебна цел за постоянните главоболия на Том, Хайди разкри, че и двамата са научили няколко нови начина, по които да се грижат за тялото си. Моделката е разбрала, че не трябва да се пие по време на хранене, защото това пречи на стомашните киселини да обработват храната.

Очевидно почивката в австрийския уелнес център е проработила, тъй като Клум изглежда още по-млада. Следващата година моделката ще навърши 50, но годините въобще не ѝ личат. Шегувайки се пред камерата, тя сподели и тайната за вечната си младост.

„Пия от кръвта на Том, това правя. Като вампир съм“, казва тя през усмивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари