IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира възнамерява да избяга в Маями, за да остави личните си проблеми

16 август 2022 11 00

Там са нейните близки

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Жерар Пике изневерява на Шакира, певицата се раздели с него. Оказа се, че футболистът си има млада 23-годишна любовница, а бившата му любима реши да се премести за постоянно от Барселона в Маями, загърбвайки личните си проблеми.

Сега в живота на певицата има поредица от провали.

В момента бившите съпрузи са се впуснали в битка за попечителство над общите им деца.

Шакира беше обвинена и в данъчни измами, поради което е изправена пред опасност от 8 години затвор. Барселона се оказа място на лоши спомени за звездата.

В Маями тя има близко семейство и приятели, които със сигурност ще се сплотят около нея и ще осигурят така необходимата ѝ сега подкрепа.

Освен това там Шакира притежава луксозно имение на брега. Нейна семейна приятелка и брокер Ана Лурдес Мартинез нарича Маями истинско „убежище“ за певицата.

„Маями е нейният дом. Тук живеят родителите ѝ, тук живеят брат ѝ, племенницата и племенникът. Тя няма семейство в Испания. Това е напълно различна среда“, казва Мартинез, цитирана от OK Magazine.

Също така напускането ѝ на Барселона, където Шакира купи къща през 2012 г., ще помогне да се избегнат по-нататъшни клюки за Пике и неговите предполагаеми любовници, отбелязват още от приближения кръг на певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари