IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да се учи от малък: Джулия Фокс с минимоп за сина си

25 август 2022 09 00

Бившата на Кание Уест дава родителски съвети

БГНЕС

БГНЕС

Джулия Фокс вече учи сина си на домакинска работа. Детето на младата и ексцентрично обличаща се актриса е едва на 19 месеца, но вече има минимоп като интерактивна играчка. Това призна самата тя, давайки съвети на родителите на малчугани, които тепърва прохождат.

Бившата приятелка на Кание Уест призова майките като нея да избягват да купуват безсмислени играчки на своите наследници.

В клип в TikTok, Джулия споделя, че нейното момченце Валентино просто не се интересува от повечето неща в неговата детска стая, визирайки играчките му.

„Той всъщност се интересува повече от това, което правя“, каза 32-годишната брюнетка.

„Така че, предлагам всеки да купи на детето си минимоп и малка метла и да започне да ги учи на тези житейски умения...“, добави тя.

По думите на Фокс, вместо родителите да перат през ден плюшените играчки, по-добре да покажат на децата как да събират прах и да почистват петната по пода, уж докато си играят на него.

„И те ще знаят как да правят нещата за себе си. Мисля, че това е наистина важно“, добавя тя.

Според Джулия Фокс детството е измислица

Младата майка е на мнение, че днешните деца порастват по-бързо в сравнение с нейното поколение. Заобиколени от множество технологии, пренаситени от забавления, те не си играят с количките и куклите дълго време. Но същевременно са глезени и много късно им се възлагат определени отговорности.

Фокс е на мнение, че „идеята за детството е измислена като начин, който да накара родителите да харчат много пари за неща, които всъщност не научават децата им на абсолютно нищо“.

Според актрисата, която се пробва и като моден инфлуенсър,„концепцията за детството е създадена едва през 18 век“. И има какво да се промени в нея.

„Преди това на децата се е гледало като на малки възрастни“, твърди тя.

Актрисата се раздели с бащата на детето

Джулия Фокс стана по-известна не след първите си изяви в киното, а след като стана ясно, че излиза с Кание Уест. Това стана през февруари тази година, но връзката между двамата не продължи дълго. Най-вероятно рапърът се бе договорил да се появява на различни събития, за да рекламира своята марка, както и да дразни бившата си Ким Кардашян.

След като неведнъж младата жена бе по купони със звездата, се заговори за това колко време отделя на невръстния си син и кой го гледа, докато тя отсъства от дома.

Фокс, която има малка роля във филма Uncut Gems се разделя с бащата на детето ѝ малко след раждането му през януари 2021-а. След това обвинява многократно пилота Петър Артемиев, че не се интересувал за бебето и постоянно ходел по купони.

Междувременно много американски медии припомнят, че още като ученичка, Джулия започва да употребява наркотици. По-късно се снима гола за пари, а неведнъж е била забелязвана на срещи с богати и влиятелни мъже, като се предполага, че те са предварително избрани, за да се облагодетелства за тяхна сметка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари