IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преслава с приказно парти за Паола

15 септември 2022 17 40

Дъщеричката на фолкпевицата стана на 4

IStockphoto

IStockphoto

Преслава остави за малко участията, за да отбележи важен ден за нейното семейство. Навръх Кръстовден преди четири години, фолкпевицата стана майка. По този повод днес почерпи най-близките си за здравето на своята дъщеричка.

„Вече съм на 4 г.!“, написа изпълнителката и сподели снимка с порасналата Паола.

На кадъра се вижда, че Преслава е поръчала приказно тематично парти за рождения ден на нейното детенце – в стил „Леденото кралство“, с принцесите Елза и Яна.

Певицата е избрала къса пола с огромна панделка в яркозелен цвят, съчетана с бяла блуза и обувки на висок ток. Докато за момиченцето е подбрала страхотна дизайнерска рокличка с флорален принт.

„Честит рожден ден, мило дете! Обичаме те!“, гласи посланието на Преслава, добавено към видео, в което Паола и нейните гости очакват вкусната торта.

Междувременно фолкпевецът Константин, който е близък приятел на Преслава, сподели, че двамата са номер едно по детските партита и така поздрави малката рожденичка.

През юни фолкпевицата събра отново колеги и приятели, тогава за своя рожден ден, за да вдигне наздравица за това, че стана на 38.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари