IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Училище, здравей! Кои БГ звезди изпратиха първолаци?

15 септември 2022 16 30

Други поздравиха порасналите си ученици

БГНЕС

БГНЕС

Училище, здравей! Днес над 57 000 първокласници прекрачиха своите класни стаи в страната за първи път. По данни на Министерството на образованието и науката, новата учебна година стартира присъствено навсякъде, което е най-добрата новина по време на продължаващата пандемия.

Статистиката показва още, че общо 13 000 ученици тръгват на училище само в София. От тях 12 000 са първокласници. По данни на Dnes.bg, от 15 септември до 14 октомври със заповед на министъра на здравеопазването се въвеждат временни противоепидемични мерки в детските ясли и градини, училищата и центровете за специална образователна подкрепа. Това ще успокои много родители, които пускат децата си в първи клас. Сред тях има и много известни личности.

Както всяка година, така и тази, някои български звезди не пропуснаха да покажат своите първокласници в социалните мрежи малко преди биенето на първия звънец. Други пък потвърдиха колко бързо растат наследниците им и разкриха в кой клас вече са те. По традиция, Tialoto.bg ще ви покаже техните трепети.

1. Константин

След като гостува на партито на Преслава за рождения ден на малката Паола, фолкпевецът побърза да се прибере вкъщи, за да се приготви за първия учебен ден. Той и половинката му се вълнуват, защото по-малкото им дете вече е първолак.

„На добър час в първи клас, сине!“, написа изпълнителят и сподели снимка със Сашко.

На кадъра е и майката на момченцето – Надя. По всичко личи, че детето вече напълно се е възстановило след инцидента на морето, при който счупи ръката си.

2. Семейство Джаферович

Евгения и Ваня Джаферович, по-познати на хората от участията си в тв формати, изпратиха порасналия Бо в първи клас. Разбира се, за да го подкрепи, до него бе и кака му Леа.

„Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка. И още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо“, сподели съпругата на бившия футболист.

Известното семейство зарадва последователите си със снимки от двора на училището на децата, както и такива на Бо с буквар.

3. Сашо Кадиев

Тв водещият и син на актрисата Катето Евро стана рано, но не за да не закъснее за пореден път за работа. Дъщеря му Кати също е първокласничка.

Снимки с момиченцето Сашо показа в ефира на „Преди обед“. А след това неговата бивша приятелка и майка на детето му, сподели още кадри в Instagram.

„Кати в 1ви клас!“, написа Таня Тончева, която заедно с тв водещия и Катето Евро, се е щракнала за спомен с тяхната най-голяма гордост.

Момиченцето, което помага на баба си в кухнята от малко, е облечено с красива рокля с флорални мотиви, комбинирана с чантичка в същия принт.

4. Нели Хаджийска

Усмихнатата тв водеща сподели, че и нейният по-малък син тръгва на училище за първи път.

Бо в първи клас, Тото в четвърти, а аз пак със сълзи от щастие в очите..., написа тя, споделяйки снимка с двамата си малчугани от двора на Италианския лицей.

„На добър час, деца! Летете смело и високо“, добавя Хаджийска.

Междувременно други известни личности споделиха снимки с порасналите си ученици. Например Биляна Йотовска, чиято дъщеря вече е тийнейджърка и започва 6-ти клас.

Актьорът Ивайло Захариев пък сподели: „Хайде, почна се!“ и разкри, че двете му момчета от първия брак са с шарени ризи, подбрани специално за първия ден в училище.

Певицата Михаела Маринова пък изненада феновете си, качвайки ретро кадри на себе си като ученичка. „Времето наистина лети...“, написа тя във Facebook и разкри, че от малка си пада по розовия цвят, с който избрала да бъде облечена като първокласничка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари