IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира след изневярата на Пике: Синовете ми са единственият приоритет

23 септември 2022 18 00

Изпълнителката сподели за трудния период след раздялата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира най-накрая прекрати мълчанието си относно раздялата с Жерар Пике, описвайки я като "трудна тема за говорене". 

Въпреки че изминаха три месеца, след като изпълнителката и футболистът прекратиха взаимоотношенията си, 35-годишната звезда все още има проблеми при намирането на правилните думи, с които да говори за новата глава от живота на семейството си. Единственият й приоритет, който никога няма да се промени обаче, са децата, които винаги са били и ще останат на първо място. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Шакира застава на корицата на октомврийското издание на списание ELLE, където говори открито за раздялата с Пике, как се справя с последиците и как поддържа нормална обстановка за двете си момчета Милан (9) и Саша (7). Описва, че й е трудно да преминава през този период, особено когато пред къщата й постоянно има папараци, а различните таблоидни издания правят ситуацията още по-тежка. 

"Няма място, на което да се скрия с децата си, освен у дома. Знаете ли, не можем да се разходим в парка като нормално семейство или пък да си купим сладолед, или да правим каквото и да е без да ни преследват папараци!", обяснява Шакира. 

Допълва, че прави всичко възможно, за да предпази децата си от раздялата и всичко, което последва след нея, включително нахалното медийно внимание. "Опитвам се да ги предпазя, защото това е основната ми мисия в живота", казва още изпълнителката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ситуацията в Барселона, където тя се установи, за да подкрепя кариерата на Пике и образованието на децата си, е доста вбесяваща за Шакира. По думите й, Милнан и Саша заслужават нормален живот, а не цирка, в който всеки спекулира и пише различни фалшиви новини относно семейството им. Казва, че в момента с Жерар се опитват да създадат здравословна среда за момчетата си, разпределяйки си грижите за тях. 

"Независимо как приключихме нещата и как се чувствам относно него, той все още е баща на децата ми. Имаме задължения, които да свършим за тези невероятни момчета и имам вярата, че ще разберем какво е най-добро за тях в бъдеще, за мечтите им в живота и кое е най-доброто решение за всички в тази ситуация", казва Шакира. Допълва, че би била много доволна и благодарна, ако медиите и папараците ги оставят на мира, за да разрешат проблемите си насаме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Макар да изглежда щастлива на снимките и да показва усмивка пред децата си, Шакира се справя с раздялата по свой собствен начин, който не е много радостен. "За жените като мен, които са вярвали в семейните ценности и са мечтаели за голямо семейство, което ще е заедно завинаги, е много болезнено, когато видят, че тази мечта е разбита на парчета. Може би това е най-трудният период в живота ми", обяснява тя. 

В друга част от интервюто, изпълнителката споделя и за времето, в което поставя кариерата си на заден план в името на семейството. Обяснява, че не съжалява за нито едно решение в живота. "Един от двамата все трябваше да направи жертвата, нали? И аз го направих. Поставих кариерата си на заден план, дойдох в Испания, за да го подкрепя, за да може той да играе футбол и да печели титли. И това беше жертва в името на любовта"

Благодарение на това, според Шакира, децата й са получили възможността да имат майка, която е до тях постоянно и да създадат специална връзка с нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

В началото на юни месец Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си след множество спекулации за проблеми в брака им. Двамата бяха заедно цели 11 години, но в последната година се заговори за изневяра от страна на футболиста. След кратко мълчание по темата, двойката излезе с официално съобщение, изпратено до медиите. 

"Със съжаление ви информираме, че се разделяме. В името на благополучието на децата ни, които са нашият основен приоритет, ви молим за уединение в този момент. Благодарим за разбирането", написаха двамата. 

Шакира и Жерар се запозанават през 2010 година по време на снимките за клипа към песента Waka Waka за Световното първенство в Южна Африка. Потвърждават за връзката си година по-късно, а през 2013 година посрещат и първия си син Милан. Две години по-късно на бял свят се появява и второто им момче - Саша. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

След новината за раздялата, в социалните мрежи и таблоидите се появиха снимки на Шакира в линейка. Според писанията, изпълнителката се е почувствала зле от ситуацията и е трябвало да бъде закарана в болница. Тя обаче побърза да опровергае тези слухове, обяснявайки че линейката е била повикана заради баща й, който е паднал и се е ударил лошо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари