IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън: Най-накрая усещам бебето

26 септември 2022 10 40

Mоделът очаква с нетърпение третото си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън сподели вълнуваща новина за своята бременност. Моделът призна в социалните мрежи, че вече усеща движенията на третито си дете. И изтъкна, че е по-спокойна за оставащите дни до раждането. 

„Най-накрая усещам бебето, така че вече не е нужно да изпращам съобщения на моя доктор за ежедневно проверяване на движенията с ултразвук“. Това сподели Тейгън в своя Twitter, обяснявайки, че усеща известно облекчение и знае, че всичко за момента е наред нея и бебето. 

Откакто обяви, че чака нов наследник, жената на певеца Джон Леджънд започна постепенно да се показва повече. И наскоро позира с наедрелия си корем и в пълния си блясък на червения килим на наградите Еми. 

Тейгън, която има две деца - дъщеричка Луна на 6 и 4-годишно момченце на име Майлс, не спира да споделя как се храни и какво носи по време на напредването на бременността.

Криси - новата Wonder Woman

Красавицата се появи в клипа към една от новите песни на нейния съпруг, част от новия му албум. Тя неслучайно се казва „Wonder Woman” и е посветена именно на нея и силата, която притежава като съпруга и майка. Във видеото и текстът към парчето са създадени и по повод годишнината от сватбата на двойката. 

Джон Леджънд нарича половинката си Жената чудо. А след като излезе клипът, Криси сподели, че тя може да каже същото за мъжа си. 

„Честита годишнина на моя най-добър приятел, любовник и партньор в живота. Благодаря ти, че беше с мен през всичките ми грешки, моите възходи и падения, моите сърдечни терзания, че растеше с мен, че отглеждаше бебета с мен, които са моите най-горди подаръци. Създадохме най-прекрасния живот заедно и всичко, което искам да правя до края на живота си, е да гледам как правиш света по-добър, храниш хората, носиш им радост, правиш повече бебета и целуваш старото си и сиво лице един ден“, споделя бременната Тейгън.

Моделът забременя инвитро 

Звездата обяви, че е бременна през август. Но няколко месеца преди това тя сподели с последователите си, че се е подложила на стимулация и ще пробва да зачене чрез изкуствено оплождане.
 
„Не мисля, че някога ще изляза от среща с повече вълнение, отколкото нерви, но досега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда и невероятно“,
разкри по-рано тя за процедурите, след среща с лекуващия си лекар. 

През септември 2020 г. Криси Тейгън обяви, че е загубила сина си Джак при „животоспасяващ“ аборт. Тогава тя показа сърцераздирателни снимки от болничната стая, на които е със сълзи на очите. Заради тях си спечели критики, но получи и подкрепа. 

„Преди две години, когато бях бременна с Джак трябваше да взема много трудни решения… Стана много ясно по средата, че той няма да оцелее и че аз също няма да оцелея без медицинска намеса“, продължи тя, говорейки за трудните моменти преди да загуби третото си дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари