IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оставя всичко и тръгва: Анджелина Джоли прекоси страната заради дъщеря си

27 октомври 2022 16 30

Тя присъства на бала на Захара в колеж в Джорджия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Независимо от дистанцията, тяхната връзка е неразрушима.

Анджелина Джоли наскоро реши да остави всичките си ангажименти настрана, за да прекоси страната и да присъства на важно събитие в живота на 17-годишната си дъщеря. Захара, която в момента е първа година в колежа Spelman в Атланта, Джорджия, отпразнува първия си бал през изминалия уикенд. За да бъде до нея във важния ден, Джоли реши да се присъедини към празненството, посещавайки кампуса.

Част от колежаните, които успяха да зърнат звездата и да се снимат с нея, веднага публикуваха снимки в социалните мрежи. Един от тях бе момиче с потребителско име Коко Мишел, която сподели кадър с Джоли и Захара, които се усмихват широко, застанали една до друга. В описанието късметлийката написа, че носителката на „Оскар“ съвсем спокойно се разхождала из коридорите на университета заедно с дъщеря си.

Това обаче не е първият път, в който актрисата посещава кампуса, след като по-рано тази година се похвали, че Захара ще учи там. През август Джоли, която е майка още на 21-годишния Мадокс, 18-годишния Пакс, 16-годишната Сайло и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс от връзката си с Брад Пит, придружи студентката в деня на официалното ѝ преместване в общежитията.

Брад Пит отвръща на удара на Анджелина

Анджелина Джоли: Брад искаше да удуши едно от децата ни

Относно това как майката се чувствала по време на раздялата с дъщеря си, Анджелина заяви, че трудно би описала емоциите си. „Ще започна да плача, ако говоря за това сега. Не съм се разплакала още, така че се надявам, че ще успея да се въздържа“, каза тя по време на видео, публикувано от вицепрезидента на училището.

Все пак Джоли е изпитала и щастливи емоции, включително гордост от успеха на Захара. Още преди официалното постъпване на момичето в колеж, гордата майка се хвалеше навсякъде с новата глава от живота на 17-годишната дама. В края на юли тя сподели снимка в социалните мрежи, на която Захара позира с други колежанки, които също получиха поздравления от Анджелина.

На фона на щастливите мигове, Джоли и Брад Пит продължават ожесточената борба в съда. Двамата водят битка за попечителството над децата им, като в същото време актьорът съди бившата си съпруга за неправомерно продаване на дяла ѝ от общата винарна във Франция. От своя страна, тя му отвърна с жалба за домашно насилие, в която го обвини, че я е блъскал и е удрял едно от децата им по време на полет.

Засега делата продължават и не се знае кой ще излезе крайният победител.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

КоментариКоментари