IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Джулия Робъртс всъщност не е Робъртс

13 януари 2023 14 50

Това беше потвърдено с ДНК тест

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс не е тази, за която я мислехме и за която тя се е мислила.

Носителката на „Оскар“ се появи в един от епизодите на поредицата „Откриване на корените си“ с Хенри Луис и остана без думи, след като откри дълго пазена тайна.

След като Луис разгледа родословното дърво на актрисата, той откри, че човекът, който се предполага, че е пра-пра-прадядо ѝ, Уилис Робъртс, всъщност е умрял десетилетия преди пра-прадядо ѝ да бъде роден. Въпреки че пра-пра-прабаба ѝ Рода Робъртс е била омъжена за Уилис през 1850 година, смъртта му през 1864 година остава странна празнина във времето.

„Чакай, това означава ли, че не съм Робъртс?“, пита Джулия, след като научава новината. Луис ѝ отговаря, че документите показват серия от следи, които свързват актрисата с мъж, който носи името Хенри МакДоналд Митъл. Така се оказва, че Джулия Робъртс всъщност е Джулия Мичъл. „Ти не си биологична Робъртс“, заключава Луис.

За да станат нещата още по-объркани, историкът добави, че Мичъл е бил женен по време на връзката си с пра-прабабата на Джулия и е имал шест свои биологични деца. Чрез старателно проучване на данните от преброяването по онова време, Луис открива, че майката на Мичъл живее само на четири къщи от Рода.

„От една страна, умът ми е разбит. И това е невероятно. От друга страна, има част, която все пак разбира, че семейството ми е мое семейство. И наистина предпочитам името Робъртс!“, казва Джулия след научаването на новината. По думите ѝ, всичко това е неочакван обрат на събитията.

Луис обобщава откритията си, като ѝ казва, че Мичъл-младши е изчезнал от архивите в края на 1800 година. Неговите и новооткритите предци на Робъртс обаче могат да бъдат проследени чак до колониална Вирджиния през XVIII век.

Семейната история на Робъртс е поредното изненадващо откритие в поредицата „Откриване на корените си“. На 4 януари Едуард Нортън участва в премиерния епизод на шоуто и му беше казано, че истинската Покахонтас е неговата 12-та прабаба.

Водещият разкри, че потеклото на Нортън, което включва войник от Гражданската война, който пише на Ейбрахам Линкълн, и просъюзен активист от XIX век, може да бъде проследено директно до най-ранните дни на колониална Америка във Вирджиния, когато Покахонтас се омъжва за английския заселник Джон Ролф през 1614 година.

Визия на деня: Хубавата жена Джулия Робъртс в костюм на Gucci x Adidas

Джордж Клуни в тройна коалиция: От едната страна Амал Клуни, а от другата – Джулия Робъртс

Историкът също така откри, че Нортън и Робъртс споделят достатъчно сходна ДНК последователност, за да се определи, че споделят общ прародител – новина, която накара и двамата актьори да се смеят от изненада. „Как така не успях да наследя зъбите и усмивката на Джулия?“, пошегува се Нортън.

Пълните епизоди с Джулия Робъртс и Едуард Нортън вече могат да бъдат намерени в сайта на PBS.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари