IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс впечатли с рокля, покрита със снимки на Джордж Клуни

6 декември 2022 14 30

Актрисата почете най-добрия си приятел по прекрасен начин

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Любов ли бе, да го опишеш. Приятелска, разбира се, но все пак огромна любов.

Това можем да кажем за връзката между Джулия Робъртс и Джордж Клуни. Двамата, които си партнират и в тазгодишния филм „Билет за рая“, постоянно показват чувствата си един към друг, хвалейки се в интервюта и доказвайки че всъщност приятелството в Холивуд може да бъде чисто и истинско. Ако думите не са достатъчни, то Джулия Робъртс ги затвърди и с действия през уикенда, когато подкрепи Джордж Клуни на церемонията Kennedy Center Honors.

Макар актрисата да присъства на галавечерта заедно със съпруга си Дани Модър, цялото внимание беше насочено към връзката ѝ с Джордж Клуни. 55-годишната Робъртс се появи с дълга черна рокля на Moschino, върху която бяха избродирани няколко снимки на дългогодишния ѝ приятел и колега.

В социалните мрежи стилистката на Робъртс Елизабет Стюарт сподели снимка на роклята, която е по поръчка на директора на Moschino Джеръми Скот и включва снимки на 61-годишния Клуни от най-ранните му изяви в Холивуд до годините на сърцеразбивач в „Спешно отделение“ и последните му дни, в които носи брада.

Комбинирайки роклята с черен къс блейзър отново от Moschino и кръгли обеци от Chopard, Робъртс позираше гордо пред камерите с емблематичната си 24-каратова усмивка. До красивата актриса блестеше и съпругът ѝ Дани Модър, който наблюдаваше как Джордж Клуни получава поредната си награда за цялостно творчество.

Джулия Робъртс и Дани Модър се ожениха на 4 юли 2002 година, като успяват да победят множеството слухове за развод и проблеми в брака през годините. Този юли влюбените отпразнуваха 20 години заедно, а актрисата сподели, че планира да прекара следващите 12 месеца в много целувки със съпруга си. Двамата имат и близнаците Хейзъл и Финиъс, които тази година навършиха 18 години. По този случай Робъртс сподели непоказвана досега тяхна снимка от детството им.

Що се отнася до голямата звезда на вечерта – Джордж Клуни, той също беше с любимия си човек на червения килим. За да види поредното му постижение на живо, до актьора застана Амал Клуни, която блестеше в красива червена рокля на Valentino с дълъг шлейф. Детайлът обаче по едно време се усука, като на помощ веднага се притече Клуни, който го оправи и го изпъна на пода, за да бъде перфектен за снимките.

Джордж Клуни и Джулия Робъртс са дългогодишни колеги и приятели, започвайки съвместна работа през 2001 година в „Бандата на Оушън“. Актьорът дълго време е настоявал точно Джулия да влезе в ролята на Тес Оушън, която е бившата съпруга на героя на Клуни – Дани Оушън. По това време Робъртс е печелила по 20 милиона долара на филм, като получава сценария на „Бандата на Оушън“ и вътре в него има само банкнота от 20 долара.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

„Чух, че печелиш по 20 на филм, така че ти пращам заплатата за следващия“, гласяла бележката, написана от Джордж Клуни. След като прочита сценария и се възхищава на шегата, Робъртс се съгласява и така дава началото на едно от най-прекрасните приятелства в Холивуд.

Джордж Клуни в тройна коалиция: От едната страна Амал Клуни, а от другата – Джулия Робъртс

Визия на деня: Хубавата жена Джулия Робъртс в костюм на Gucci x Adidas

Джулия Робъртс споделя тайната за щастливия брак

След „Бандата на Оушън“ двамата актьори играят в още пет филма, като последният е романтичната комедия „Билет за рая“. В скорошно интервю пред Джими Кимъл, Робъртс казва, че още при първата си среща с Клуни са станали приятели и е имала усещането, че това приятелство ще издържи до края на света.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари