IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Общ мъж и общи интереси – Миранда Кер и Кейти Пери заедно на червения килим

30 януари 2023 14 30

Очевидно Орландо Блум не може да прекъсне приятелството им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери и Миранда Кер за пореден път доказаха, че женското приятелство съществува, дори когато в него е замесен един мъж.

38-годишната изпълнителка и 39-годишната моделка пристигнаха заедно на червения килим за ежегодната галавечер G'Day USA в Лос Анджелис, която тази година се провеждаше за 20-и пореден път. Двете позираха пред папараците, прегърнати и с огромни усмивки на лицата. Очевидно фактът, че и двете имат нещо общо с Орландо Блум, по никакъв начин не им пречи на приятелството и добрите отношения.

За вечерта Пери, която е сгодена за актьора и има дъщеря от него, облече тоалет на Zimmerman, който се състоеше от златно металик бюстие и дълга до пода пола в същия цвят. От своя страна Кер, която беше омъжена за Блум и има син от него, избра стилна бяла рокля без презрамки, която описваше тялото ѝ. Моделката получи наградата Excellence in the Arts, която ѝ бе връчена от Пери.

Кейти Пери

Снимка: Getty Images

По време на речта си, Кейти шеговито намекна за семейната динамика, казвайки на публиката, че много хора ще се изненадат от близката ѝ връзка с Миранда, защото тя изобщо не попада в стереотипа за отношения между бивша и настояща съпруга на един мъж. По думите ѝ, голяма част от медиите биха се радвали на лошо държание между двете семейства, но ще бъдат разочаровани.

„Ние сме тук, за да даваме пример с любовта, защото Миранда е любов. И както много от вас знаят, любовта идва под много различни семейни форми“, казва още Пери. Тя заяви, че се гордее да бъде семейство с жена, която показва своята автентичност с грация и красота всеки ден. Изпълнителката допълни, че Кер е посветена на трите си прекрасни момчета, своя партньор и красивото си тяло.

„Много съм благодарна за нашето сплотено и модерно семейство. Сдобих се с още една сестра, с която мога да си говоря отделно по време на семейни събирания и да се съгласявам с нея“, завърши Кейти.

Пери и 46-годишният Орландо Блум се сгодиха през 2019 година, а две години по-късно се роди и дъщеря им Дейзи. От своя страна, Миранда Кер и Евън Шпигел се венчаха през 2017 година и имат две деца – 3-годишния Майлс и 4-годишния Харт. Кер и Блум имат и 11-годишен син Флин.

Миранда Кер за Кейти Пери: Обичам я повече отколкото обичам Орландо

Кейти Пери отново подкрепи Миранда Кер

Кейти Пери и Миранда Кер за отглеждането на деца от Орландо Блум

Миналата година, когато застана на корицата на списание Luisaviaroma, Кер проговори за връзката си с Пери, казвайки че обожава певицата и е благодарна, че Орландо е намерил човек, с когото е щастлив. „Сега Флин има четирима щастливи родители, които се разбират чудесно“, допълни моделката.

Миранда споделя, че най-важното нещо, за което с бившия ѝ съпруг са се съгласили при раздялата, е да правят всяко едно решение в името на сина си. „Ние ще бъдем семейство, независимо от обстоятелствата“, категорична е тя.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари