IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес за малко да загуби живота си по време на снимки

31 януари 2023 17 40

Актрисата щяла да падне от скала заради Shotgun Wedding

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес приела поговорката „Докато смъртта ни раздели“ малко по-сериозно по време на снимките на новия си филм Shotgun Wedding.

Докато лентата е романтична комедия, ситуацията зад кадър, особено по време на една от сцените, далеч не била романтична или комична. Всъщност нещата били много сериозни и застрашаващи живота на Лопес. Това разказва самата тя по време на игра с BuzzFeed Celeb, където разкрива малко повече за процеса на снимки с колегата си Джош Дюамел, който играе нейния годеник Том.

Всичко се случва, когато Лопес е трябвало да изпълнява каскада от ръба на скала. Очевидно Джей Ло не се доверила на дубльор, решавайки да изпълни сцената сама с помощта на Дюамел. По време на играта бе зададен въпрос „Кой от актьорите може да се справи с каскада още от първия път?“, като Лопес отговори, че заедно с Дюамел са имали доста добри опити, особено когато са били оковани с белезници и е трябвало да правят луди неща.

„Освен веднъж, когато щях да падна от скала. Тогава не ми беше забавно“, допълва Лопес, шокирайки не само хората зад камера, но и своите колеги. Всички те поискаха повече детайли за ситуацията, а актрисата с радост разказа за страшния момент.

Всичко се случва в сцена, в която булчинската рокля на Джей Ло се захваща за колелото на голф количка. Малкият автомобил започнал да върви към края на скала, повличайки със себе си и Лопес. Стиснала здраво ръцете на Дюамел, тя му се примолила да не я пуска, а той, като един истински съпруг, е останал верен до самия край. „Постоянно ме уверяваше, че няма да ме пусне! И не ме пусна!“, спомня си Лопес. Все пак всичко приключило щастливо и двамата се прегърнали и се засмели на ситуацията.

Цялата сцена може да бъде видяна още в трейлъра на Shotgun Wedding, но досега никой не подозираше шокиращите подробности зад нейното заснемане. Макар Дюамел и Лопес да са благодарни, че всичко приключило успешно, изпълнителката все пак казва, че цялата ситуация е била много страшна.

Дженифър Лопес и Джош Дюамел организират романтична екшън сватба

Това е нейната сцена – Дженифър Лопес на червения килим

Интересното е, че Джош също е имал близка среща със смъртта по време на снимките. Това разказва самият той в предаването The Tonight Show, казвайки че е бил залят от 9-метрова вълна, докато си почивал в малък залив. Актьорът е бил спасен от куп корали, на който се одраскал доста лошо. Пошегува се, че животните след това сигурно са си направили обяд с част от неговата кожа.

Shotgun Wedding вече може да бъде гледан в платформата Prime Video.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари