IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Айрланд Болдуин вече е избрала име на бебето си

2 февруари 2023 10 50

Тя споделя повече за подготовката за майчинството

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Айрланд Болдуин споделя за вдъхновението относно избраното име за още неродената си дъщеричка.

27-годишната дъщеря на Алек Болдуин, която очаква първото си дете, беше гост в подкаста Girlboss Radio, където поговори малко за бъдещото майчинство, как се подготвя за него и разкри, че дори вече е избрала име за бебето си. Споделя, че иска да се фокусира върху създаването на стабилност, която не е усещала като дете и да прави нещата по съвсем различен начин за разлика от своите родители.

„Страхотно е, че имам възможността да обичам този човек безрезервно и да правя всичко по силите си, за да го подготвя за света по най-добрия начин“, казва още Болдуин.

Попитана дали вече е мислила за име на дъщеря си, моделката и писателка не скри подробности около процеса и дори заяви, че вече знае как ще кръсти детето си. „Ще я наречем Холанд. Аз съм Айрланд, така че още едно име на държава, за да бъдем постоянни“, казва бъдещата майка. Айрланд на английски означава Ирландия, докато Холанд се превежда като Холандия.

Освен това бъдещата майка сподели, че харесва и се възхищава на актрисата Холанд Тейлър, която играе майката на чичо Чарли в „Двама мъже и половина“. „Винаги съм обичала това име като малка, така че го смятам за много красиво и естетическо име. Ще кръстя дъщеря си Холанд“, категорична бе Болдуин.

Айрланд, която е дъщеря на Алек Болдуин и бившата му съпруга Ким Бейсингър, наскоро говори открито за борбата си с психичните проблеми по време на бременността. В социалните мрежи тя написа, че кариерата ѝ не се развива и понякога е добре да си признаеш колко ти е трудно, за да можеш да получиш помощ.

„Приятелите, които са най-важни, винаги ще бъдат до теб. Всичко това си струва, но е добре да признаеш колко страшно може да бъде. Не си сам“, написа още моделката. Тя допълни, че трудният период не пречи на вълнението от бъдещото майчинство, просто понякога има нужда да усети увереност, че има подкрепата на най-близките си хора.

В края на миналата година Айрланд Болдуин обяви, че очаква първото си дете заедно с приятеля си RAC. Тя потвърди новината със снимка от медицински преглед, където се пошегува, че на екрана е дете, а не куче. Малко по-късно Ким Бейсингър обяви пред целия свят, че дъщеря ѝ очаква момиченце.

Човек с много таланти – Алек Болдуин направи серенада на Хилария и 3-месечната им дъщеря

Алек и Хилария Болдуин с първи празник като деветчленно семейство

Хилария Болдуин разголи талия два месеца, след като се сдоби със седмо дете

Актрисата, която беше омъжена за Алек Болдуин до 2002 година, сподели две снимки в социалните мрежи – една от своята и една от сонограмата на дъщеря си. „Знам, че е трудно да се прочете, но през април 1995 година това е бележка, която написах след първия ми преглед с бебе Айрланд. Пише „4 бели лапички и опашка. Както казах на д-р Лиу, това е кученце“, пише Бейсингър в описанието под публикацията.

Бъдещата баба допълни, че е погледнала снимката от сонограмата на Айрланд и първо си е помислила, че дъщеря ѝ ще ражда бийгъл. После обаче разбрала, че съвсем скоро наистина ще има бебе в къщата и то ще бъде момиченце.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари