IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди пак се пенсионира, Жизел снима реклама по бански

2 февруари 2023 18 00

Футболистът получи подкрепа от бившата си съпруга

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Брейди сваля предпазната каска, този път завинаги.

45-годишният куотърбек обяви официално, че се отказва от спорта чрез публикация в социалните мрежи. Това е вторият път, в който Брейди споделя, че напуска американския футбол, като през 2022 година отново се отказа, но се завърна на терена само няколко месеца по-късно. Този път обаче Том е категоричен, че завръщане няма да има и феновете са видели всичко от него в спорта.

„Добро утро на всички. Ще премина веднага към темата. Пенсионирам се, завинаги. Знам, че процесът беше много обсъждан миналия път, така че този път реших да натисна копчето за записване и да ви уведомя първи“, каза Брейди във видео, публикувано във всичките му социални профили.

Футболистът се пошегува, че този път няма да говори много, защото феновете вече са чули веднъж дългото му обръщение за край на кариерата през миналата година. Сега той просто иска да благодари на всички за подкрепата, включително на семейството, приятелите, съотборниците и опонентите. „Благодаря ви, че ми позволихте да изживея мечтата си. Не бих променил нищо. Обичам ви“, завърши Брейди.

Заедно с видеообръщението, Том си спомни за времето си в Националната футболна лига чрез серия от публикации в историите си в Instagram. Там попаднаха снимки на семейството му, включително на бившата Бриджет Мойахан и 15-годишния им син Джон, както и на бившата му съпруга Жизел Бюндхен и двете им деца Бенджамин на 13 и Вивиан на 10 години.

След като публикува новината за пенсионирането си, Том получи множество положителни и окуражителни коментари от известни спортисти, включително Дейвид Бекъм и Серина Уилямс. Най-забележителното обаче беше от Жизел Бюндхен, която написа: „Желая ти само прекрасни неща в новата глава от живота ти“.

Извън терена Брейди премина през няколко големи промени в живота си. През октомври 2022 година той и Жизел обявиха развода си след 13-годишен брак. Няколко седмици по-рано бившата моделка говори за завръщането на Том във футбола. „Очевидно имам своите притеснения – това е много агресивен спорт и бих искала Том да е по-присъстващ у дома при децата“, каза тя пред ELLE. Допълни, че двамата много пъти са говорили на тази тема, но смята, че всеки трябва да прави това, което е правилно за него и му носи радост.

Според източник, Бюндхен не таи лоши чувства към бившия си съпруг и е истински щастлива за всичко, което Том прави. „Тя продължи с живота си доста отдавна и се радва за всичко, с което Том реши да се захване“, казва вътрешният човек. Той допълва, че благополучието и щастието на децата остава основен приоритет за Жизел и затова тя никога няма да прояви лошо държание към баща им.

Тя е Жизел Бюндхен и има 14 навика за поддържане на перфектна форма

Бюндхен желае най-доброто на Брейди и се радва за решението му да се откаже от футбола, но определено няма намеса в него. Според източника, тя и бившият ѝ съпруг са решени да поддържат възможно най-щастлив и нормален живот за децата си.

В последните дни Бюндхен е особено заета с кариерата си, като една от последните ѝ фотосесии включва сексапилни снимки на плажа. Близък до нея споделя, че тя чувства, че е направила правилния избор да се завърне към професионалните си ангажименти и започва нова глава от живота си, в която се чувства уверена, силна и по-добре от всякога.

Преди няколко дни Жизел беше забелязана на плаж в Маями, облечена в розов цял бански на Chanel и подготвяща се за фотосесия. Очевидно моделката няма нужда от професионални гримьори, защото сама оправя външния си вид с помощта на малко огледалце.

Най-вероятно снимките са част от голям проект, върху който Бюндхен работи от няколко дни. През уикенда тя беше забелязана на снимачна площадка до Маями, носейки лилаво лъскаво боди с дълъг ръкав, качулка и дълбоко деколте – дело на Versace. Два дни по-късно беше снимана с черен прозрачен гащеризон с голям колан на талията.

Всичко свърши: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Жизел Бюндхен: Отказах се от кариерата в името на децата си

През януари моделката беше част от колекцията на Louis Vuitton, позирайки само по дънки и с новата чанта на марката. От френската модна къща споделиха няколко снимки и видеоклипове на колоритната нова рекламна кампания, включително и клип с участието на Жизел. На фона на мелодията She's Like a Rainbow на The Rolling Stones, видеото показва бразилския супермодел във вихър от цветни точки, прегръщаща няколко чанти на Louis Vuitton, прикриващи голата горна част на тялото ѝ.

В кампанията участват още Бела Хадид, Карли Клос, Кристи Търлингтън, Девон Аоки, Наталия Водянова и Лия Кебеде. Всички те представят колаборацията между Louis Vuitton и японската художничка Яйои Кусама, известна със своята любов към цветните точки.

Що се отнася до Бюндхен, която беше на върха в класацията на списание „Форбс“ за най-високоплатени модели от 2002 до 2016 година, тя е готова отново да се потопи в любимия си бизнес. „Тя е заета с взимането на решения и се чувства щастлива и по-уседнала от много време насам“, казва източник, добавяйки че моделката е намерила чувство за прераждане, енергия и щастливо бъдеще.

Множество фенове смятат, че Жизел може да се появи соло на тазгодишната Met Gala, което ще бъде за първи път от 15 години насам. Досега тя присъстваше само с Том Брейди. Не се знае обаче дали моделката няма да вземе новото си гадже – треньора по бразилско джиу-джицу Хоаким Валенте, с когото медиите я спрягат от няколко месеца.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари