IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и роклята, която пази от връзката си с Брад Пит

3 февруари 2023 18 00

Актрисата показа някои от най-сантименталните си дрехи у дома

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и Брад Пит може и да се разделиха преди десетилетия, но актрисата все още пази специални моменти от връзката им, особено когато става дума за тоалети, които е носила по време на романтичните им срещи.

Преди няколко дни основателката на Goop сподели видео разходка из своя дрешник, изпълнен с прекрасни дрехи, които някога са носени на червения килим, на романтични срещи, на вечери с приятели или просто при поредното ходене до магазина. Разбира се, там има и високи до тавана рафтове, които са изпълнени с обувки.

„Вадя неща от този дрешник през известно време, когато имам нужда от нещо специално“, казва Гуинет във видеото. Допълва, че понякога облича дрехи, които преди са били на мода и сега отново се завръщат. Повечето неща, по думите на актрисата, са запазени за дъщеря ѝ Епъл, включително и стотиците обувки и чанти.

Що се отнася до дрехите, актрисата показа един от най-сантименталните си тоалети, който е свързан и с една от най-известните ѝ връзки – тази с Брад Пит. Става въпрос за бяла рокля с бродирани цветя на Calvin Klein, носена през 90-те години на миналия век.

Гуинет Полтроу

Снимка: Getty Images

„Мисля, че я носех на премиера, когато излизах с Брад Пит“, разказва Полтроу. Най-вероятно тя говори за прожекцията на филма The Pallbearer през 1996 година в Ню Йорк. Тогава двойката се комбинира цветово и в аксесоарите, като Пит носеше бяла тениска под пуловер без ръкави и сиви панталони. Той и Полтроу бяха избрали еднакви слънчеви очила със златни рамки и малки стъкла.

Гуинет и Брад започват връзка през 1994 година, след като се срещат на снимачната площадка на филма Seven. Докато работят по Seven Years in Tibet в Аржентина, Пит предлага брак на любимата си през декември 1996 година. По това време връзката им продължава вече две години. Въпреки че се разделят през 1997 година, шест месеца след годежа, Пит и Полтроу остават близки приятели.

„Харесва ми това, което Гуинет направи с Goop. Тя все още е мой близък приятел и успя да построи тази империя. Винаги е имала този талант на куратор и всичко се нареди чудесно за нея. Всъщност, ако се замисля, сигурно тя е била първата, която ме накара да си мия лицето два пъти на ден“, разказва Пит пред Vogue.

Обиколката на Гуинет из дрешника ѝ също показва няколко дрехи от собствената ѝ марка G. Label Goop, както и реликви от миналото, носени по време на забележителни моменти в кариерата ѝ. Сред тях е и чифт розови обувки на Manolo Blahnik, които актрисата обува за наградите „Оскар“ през 1999 година. Тогава тя печели наградата за най-добра женска роля за играта си във „Влюбеният шекспир“. Към обувките беше облечена и розова рокля от Ralph Lauren.

Гуинет Полтроу: Приятелка съм с всичките си бивши гаджета

Гуинет Полтроу на 50: Вече не ми пука какво мислят хората за мен

За щастие на Епъл Мартин, всички тези дрехи и обувки ще останат за нея. 18-годишната дама, която се ражда от брака между Гуинет и Крис Мартин, вече е започнала да се утвърждава като модна икона.

Миналата седмица тийнейджърката направи дебюта си на дефилето на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж. За специалния повод Епъл носеше емблематичния за марката кариран принт, поставен върху черно-бяла комбинация от рокля и жилетка.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари