IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Джеси Джей с розова фотосесия

7 февруари 2023 11 00

Изпълнителката очаква първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеси Джей е една стилна бъдеща майка!

В края на миналата седмица изпълнителката сподели видео в социалните мрежи, на което показа наедрялото си коремче в красив розов ансамбъл, който сякаш е част от подготовка за фотосесия. Британската попзвезда носеше розов зебров скъсен топ, допълнен от розов клин и розов халат. Картинката беше завършена от розови токчета с пух.

„Бременна в розово“, написа Джей под публикацията. Засега не е ясно точно за каква фотосесия става въпрос и дали снимките ще бъдат част от списание или просто за лична употреба. Джеси не издава повече детайли около ситуацията, карайки феновете си да гадаят и да горят от любопитство.

Видеото все пак предоставя няколко снимки на бременната изпълнителка, които могат да задоволят желанието за повече информация. Всичко започва с Джеси, която пее „Many days and many nights“, след което започва песента Wait for U на Future и Дрейк. Тя е избрана за фон на цялото видео.

Що се отнася до кадрите, включени в клипа, феновете могат да видят различни селфита на Джей, заснети в огледалото. Докато тя се снима, нейният екип по грим и прическа се грижи за визията ѝ, а стилисти избират точно какъв тоалет да замени розовия халат. В своите истории в Instagram звездата добави и няколко снимки от пробната, където позира само по розов халат.

Джеси Джей призна, че е претърпяла аборт

Джеси Джей с голо селфи за рождения си ден

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм се разделиха

Миналия август Джеси говори открито за тъгата, която все още чувства девет месеца след аборта си през ноември 2021 година. Именно тежкият момент направи тазгодишната новина за бременност още по-емоционална. Изпълнителката реши да сподели щастието си чрез специален клип, с който помоли феновете ѝ да бъдат благосклонни и търпеливи с нея.

„Едновременно съм щастлива и уплашена да споделя това“, написа бъдещата майка в описанието. Видеото започва с кадър на положителен тест за бременност, след което продължава със снимки и клипове на бременната Джеси, както и кадри от посещенията при лекаря.

Когато говори за аборта си, звездата сподели, че е решила да има бебе сама, защото това е нещо, което винаги е искала. Засега не е ясно дали и това дете ще бъде отгледано единствено от певицата или тя има мъж до себе си, за когото никой нищо не знае.

Последно Джеси беше във връзка с Чанинг Тейтъм, с когото се разделиха през 2020 година.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари