IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галена показа Дубай отвисоко

6 февруари 2023 14 40

Певицата има повод за празник

IStockphoto

IStockphoto

Галена показа красотата на нощен Дубай, посещавайки Бурж Халифа. Фолкпевицата е на почивка в Обединените арабски емирства, където се е качила на най-високата сграда в света.

В профилите си в социалните мрежи звездата сподели кадри от Дубайската кула, която има 162 етажа и е висока 828 метра.

„Високо“, написа Галена, позирайки на фона на светлините на впечатляващите сгради в най-важния търговски и финансов център на ОАЕ и целия Близък Изток.

Певицата носи сет от къси панталони и риза с блестящи елементи по тях – на марката Sandro Paris. Тях тя е съчетала със сандали с тънки каишки на Yves Saint Laurent.

В ръцете си Галена държи миничантичка на Celine.

„Формата е временна, класата е вечна“, „Арабската богиня“, „Там ти е мястото #на върха“, пишат фенове на фолк изпълнителката под нейната снимка.

Преди да посети най-известната забележителност в Дубай, певицата се отбеляза от зоологическа градина, където най-вероятно е завела двамата си синове. Там тя нахрани жираф с морков.

Малко преди да замине за чужбина, Галена получи поредното признание за работата си. Според статистика на YouTube, там тя е най-слушаният изпълнител от България за изминалата година.

Златка Райкова в Дубай за рождения ден

Родните звезди на топло за първи път за 2023 година

Деним парти: Галена отпразнува 37-ия си рожден ден

Според данните на британския сайт Liberty Games, потребителите на платформата са пускали нейните песни общо 129 млн. пътиза 2022-а.

Най-слушаната песен в YouTube за България е именно на Галена, като статистиката сочи, че дуетът на фолкфурията с Азис „А + Г= ВНЛ“е въртян 32,4 милиона пъти.

След като посрещна новата година в Доминикана, Галена има нов повод за празнуване и със сигурност ще го отбележи в Дубай, където е със семейството си.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари