IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 най-красиви двойки на партито на Vanity Fair след Оскарите

15 март 2023 12 30

След сексскандала и третото дете: Адам Лавин не спря да прегръща жена си Бехати

Getty Images

Getty Images

Адам Лавин и Бехати Принслу показаха, че всичко лошо е зад гърба им по време на първата си съвместна поява на червения килим след сексскандала, в който певецът беше замесен миналата година. Фронтменът на групата Maroon 5 показа, че е все така влюбен в съпругата си, с която имат връзка от осем години, а съвсем наскоро тя го дари и с трето дете. Двамата присъстваха на афтърпартито за Оскарите на Vanity Fair в неделя вечерта.

43-годишният носител на „Грами“ носеше черен костюм, а 34-годишният бивш ангел на Victoria's Secret изглеждаше ослепително в роклята си с пайети. Съпрузите не спряха да се усмихват и да се гледат влюбено, докато позираха за фотографите, явно за да сложат един път завинаги точка на слуховете, че връзката им е разклатена.

Принслу роди трето дете на Адам преди почти два месеца, като засега двойката не е разкрила нито името, нито пола на бебето си. Двамата също са родители на дъщерите Дъсти (6) и Джио (5).

Докато Бехати беше бременна през миналото лято, Адам нашумя с това, че е изпращал съобщения със сексуален подтекст в Instagram на няколко различни жени. Въпреки че музикантът отрече да е имал реална афера с някоя от въпросните жени, той все пак се извини за това, че е „прекрачил границата“ с поведението си в социалните медии.

Сред другите най-красиви и влюбени двойки на партито на Vanity Fair се отличиха моделът Кая Гербер и Остин Бътлър. Дъщерята на Синди Крауфорд и номинираният за „Оскар“ актьор се бяха вдъхновили за визиите си от стария Холивуд, но с някои модерни акценти.

Кая Гербер

Снимка: Getty

Софи Търнър и Джо Джонас придадоха готически блясък на събитието със своите координирани черни ансамбли. Съпрузите доказаха, че изцяло черните тоалети са си вечна класика, която никога не излиза от мода. 27-годишната Търнър носеше блестяща рокля на Louis Vuitton с наметало и дръзко деколте, а 33-годишният Джонас носеше черен кадифен костюм с флорални бродерии.

Джо Джонас

Снимка: Getty

Евън Рос и Ашли Симпсън пък за пореден път демонстрираха своя шикозен стил на червения килим. Синът на Даяна Рос и сестрата на Джесика Симпсън са известни със своя артистичен, еклектичен стил и техните визии на партито на Vanity Fair не разочароваха феновете им. 38-годишната Симпсън носеше модна рокля на Tony Ward с ресни в лимоненожълто, която включваше и бюстие с кристали. Евън, от друга страна, заложи на зелен гащеризон, който държеше разкопчан, и черни ботуши.

Ашли Симпсън

Снимка: Getty

Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит също се появиха в ослепителни тоалети. Джоди винаги залага на дръзката визия на червения килим като този път тоалетът ѝ в каре и диаманти беше проектиран от Gucci. Роклята се отличаваше със зашеметяващо деколте и елече от червено кадифе, което идеално подхождаше на блестящите ѝ червени устни. Кадифените елементи на роклята ѝ се съчетаваха със смокинга на 44-годишния ѝ съпруг.

Джоди Търнър

Снимка: Getty

Криси Тейгън и Джон Леджънд също присъстваха на въпросното афтърпарти и бяха в доста добро настроение. 37-годишната красавица, която роди на Джон трето дете през януари, носеше зелена рокля с дръзко деколте на Zuhair Murad, а 44-годишният певец беше избрал лилав смокинг.

Криси Тейгън

Снимка: Getty

Райли Киоу и нейният съпруг Бен Смит-Петерсън дойдоха на партито на Vanity Fair в Центъра за сценични изкуства Уолис Аненберг в Бевърли Хилс, Калифорния, в напълно различни визии. Внучката на Елвис Пресли носеше златиста металик рокля на Celine, която имаше цепки на талията, а мъжът ѝ беше заложил на изцяло черен костюм.

Райли Киоу

Снимка: Getty

Идрис Елба и жена му Сабрина Доуре изглеждаха красиви и елегантни – той в изумруденозелен тоалет, а тя в сребърна рокля, обсипана с камъни.

Идрис Елба

Снимка: Getty

Ръсел и Сиара Уилсън също изглеждаха убийствено добре заедно. Съпрузите бяха заложили на черни тоалети, като певицата носеше прозрачна рокля, която дефакто разкриваше голяма част от сексапилната ѝ фигура.

Снимка: Getty

Сиара и

Джъстин Лонг и Кейт Босуърт направиха дебюта си като двойка на въпросното събитие, като освен че изглеждаха много щастливи и влюбени, те предизвикаха и слуховете, че са се сгодили, тъй като русокосата актриса носеше подозрителен, изящен пръстен на безименния си пръст.

Кейт Босуърт

Снимка: Getty

Били Айлиш

Били Айлиш и гаджето ѝ Джеси Ръдърфорд минаха заедно на червения килим на афтър партито на Оскарите на Vanity Fair за 2023 г. 21-годишната певица и нейният приятел музикант не спряха да се държат за ръце, докато позираха за снимките заедно. Миналата година Били и по-големият ѝ брат Финиъс взеха „Оскар“ за най-добра оригинална песен за сингъла си за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“.

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Най красива е дъщерята на Пресила Пресли и внучка на ЕЛВИС! Останалите кои са,изобщо незнайни хора ... НИТО КИНОТО НИТО ОСКАРИТЕ вече ка на ниво имот същият блясък като от 90 те и 2000 та.. Ален Делян,Бриджит Бордо,София Лорен ,Денков,Лиз Тейлър ...икони в киното .. такива вече няма , тук и сега няма и да има,както няма и нормални българи вече и светла държава България.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар