IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс се разхожда гола из Лос Анджелис, вкараха я в психиатрия

21 март 2023 12 30

Актрисата определено има психични проблеми

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аманда Байнс вече се намира под наблюдението на медицински експерти.

Актрисата от „Тя е пич“ беше приета в психиатрична клиника за 72 часа, след като е била забелязана да се разхожда гола из Лос Анджелис. Според свидетел, всичко се случва в неделната сутрин, когато Байнс е решила да излезе от дома си без дрехи. След това тя се опитала да спре кола, а шофьорът споделя, че самата актриса е признала, че има психически срив. Аманда сама се обадила на 911, за да докладва за поведението и състоянието си.

Източник от органите на реда казва пред TMZ, че Байнс е била откарана в най-близкото районно управление, където психиатричен екип е заключил, че тя трябва да бъде поставена под медицинско наблюдение за поне 72 часа. Полицаят споделя, че актрисата не е била ранена и по нея не е имало никакви следи от насилие.

Феновете на Байнс не успяха да се зарадват много на нейната свобода, която актрисата си извоюва преди година. През 2013 година тя бе поставена под настойничеството на майка си Лин Байнс, която доби и легален контрол не само върху дъщеря си, но и върху всичките ѝ финансови, недвижим и движими придобивки. Решението на съда беше провокирано от няколкото проблеми на Байнс с полицията, както и влизането ѝ в психиатрична клиника. Актрисата признава, че по това време е била зависима от наркотиците и е била диагностицирана с биполярно разстройство.

Настойничеството беше прекратено през март 2022 година, след като пред съда бяха представени доказателства, че то вече не е необходимо. Родителите на Байнс подкрепиха решението и заявиха, че се радват за дъщеря си и нейното подобрено здраве. По думите на адвоката на актрисата, те са били плътно зад нея през цялото това време и са ѝ помогнали да преодолее трудностите и отново да се завърне към нормалния ритъм на живот.

През годините Аманда успя да направи няколко промени в себе си, включително подлагане на лечение за зависимостта от наркотици и подобряване на психичното здраве и се завърна към ученето с постъпване в моден институт. Тя започна да изявява желание да се отдели от родителите си, като подаде петиция към съда за прекратяване на настойничеството.

В документа беше записано, че Байнс живее в общински апартамент за жени, които се опитват да заживеят самостоятелен живот. По време на борбата ѝ за свобода, актрисата трябва да преминава през редовни тестове за наркотици, като всеки един от тях беше негативен. Когато получава свободата си обратно през март 2022 година, Байнс казва, че не може да опише с думи как се чувства в този момент.

През последните години актрисата споделя повече за борбата си с наркотиците и как зависимостта е повлияла на психичното ѝ здраве. Обясни, че най-често е приемала екстази и адерал и цялото ѝ поведение е било предизвикано от хапчетата. По думите ѝ, когато не е била на наркотици, всичко си е било нормално.

Аманда Байнс си върна свободата

Аманда Байнс – откровена за ниското самочувствие и психологическата травма

Аманда Байнс отново шокира феновете с вида си

„Всъщност съм много добър човек. Никога не бих се чувствала, не бих казала или не бих направила тези неща, ако бях трезва“, споделя тя през 2018 година. Допълни, че се чувства засрамена и унизена от поведението си в миналото. Казва, че не се страхува от бъдещето, защото е преминала през най-лошото и е оцеляла, така че от този момент нататък пътят е само нагоре.

Колко време ще прекара в психиатричната клиника и каква е причината за поведението ѝ този път, все още не се знае. Според източник, Байнс се е отделила от семейството си и от известно време не е комуникирала с нито един свой близък.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари