IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магическо: Даниел Радклиф очаква първото си дете

27 март 2023 15 00

Говорител на екранния Хари Потър потвърди щастливата новина

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Училището за магии и вълшебства „Хогуортс“ съвсем скоро ще има своя нов член, след като стана ясно, че Даниел Радклиф очаква първото си дете.

Говорител на 33-годишния актьор от филмите за Хари Потър потвърди щастливата новина пред множество медии отвъд океана. Детето е от приятелката на Радклиф – Ерин Дрейк, с която са заедно от 10 години, след като се запознават по време на снимките на Kill Your Darlings. Точно преди година актьорът заяви пред списание People, че се чувства чудесно с жената до себе си и е невероятно как любовта им е успяла да се задържи толкова дълго време.

След като работят заедно по филма Don't Think Twice през 2016 година и по третия сезон на сериала Miracle Workers, Радклиф заяви, че преживяването е било специално и много красиво, но най-вероятно няма да се случи отново. „Определено ни харесва да работим заедно, но не е нещо, което бихме искали да правим постоянно“, каза той по това време. Допълни, че двамата обичат да пишат сценарии, така че е по-вероятно да ги видим като тандем на хартия, отколкото на екрана.

Макар двойката да пази връзката си извън светлината на прожекторите, Дрейк придружи любимия си на червения килим за премиерата на филма Weird: The Al Yankovic Story по време на филмовия фестивал в Торонто миналия септември.

„Едно от нещата, което в първия момент ни свърза, беше любовта към това, което правим и има нещо много красиво и специално да бъдеш с човек, който разбира тази част от характера ти“, казва Дрейк през 2018 година за връзката си. Допълва, че Радклиф ѝ помага да бъде здраво стъпила на земята и постоянно я подкрепя в кариерните ѝ решения.

Относно бъдещите си деца, Даниел, който става световноизвестен само за една нощ след излизането на първия филм от поредицата „Хари Потър“, казва, че не би искал подобна съдба за наследниците си. Той все пак допълни, че снимачната площадка е чудесно място за подрастващите, но само като наблюдатели на това, което върши баща им. Мнението му обаче се променя, когато става въпрос за славата.

Тайни от „Хари Потър“: Даниел Радклиф написал любовно писмо на по-възрастна колежка

Даниел Радклиф е готов да играе отново Хари Потър, но да я няма Джоан К. Роулинг

Даниел Радклиф мечтае за деца

„Снимачните площадки са чудесно място. Мисля, че в повечето случаи са прекрасни за децата. Но славата е нещото, което трябва да бъде избегнато на всяка цена“, категоричен е актьорът.

До момента не е ясно точно кога ще се роди бебето на Даниел и Ерин, както и какъв пол е то.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари